Νομίζω ότι ο φίλος Δημήτρης Καρουσης εξήγησε το θέμα απ' άκρη σ' άκρη. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι ο φίλος Δημήτρης Καρουσης εξήγησε το θέμα απ' άκρη σ' άκρη. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Στο παραπάνω post έχει δίκιο ο συνάδελφος εφόσον όπως αναγράφει έχει κιι ιδίαν πείρα (φυσικά γι΄ άλλο μοντέλο κι άλλη μάρκα, αλλά πάντα αναφερόμενος σε προϊόντα ¶πω Ανατολής).
Ας κοιτάξεις αν υπάρχει και κρυφό menu αλλιώς καταλήγεις στη λύση που πρότεινα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Απ'όσο έιδα φίλε μου Δημήτρη, κρυφό menu δεν βρήκα αλλά αφού είναι κρυφό θα πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος για να το εμφανίσεις που δεν γνωρίζω εκτός και μπορέι να με διαφωτήσει κανείς.
Τρόπος εισαγωγής στο μενού υπηρεσιών παρακολούθησης της LG.
Απλά απενεργοποιήστε την οθόνη, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί μενού.
Με πατημένο το κουμπί μενού, πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας.
Η οθόνη θ΄ ανάψει.
Απελευθερώστε το κουμπί μενού.
Στη συνέχεια, πατήστε ξανά το μενού και θα πάρετε το ΄΄μυστικό μενού΄΄.
Από το site :
https://www.techpowerup.com/forums/t...l-name.182733/
Επίσης από το site : http://www.lg.com/gr.support/manuals...005&subCateId=
κατέβασε τ΄ εγχειρίδιο χρήσης της M227WD και στη σελίδα 40 θα διαβάσεις για τον ενισχυτή Booster που πρέπει ν΄ ενεργοποιήσεις στο service menu για καλλίτερη
απολαβή σήματος.
Τέλος ελπίζω η περιοχή σου να μην ανήκει στους περίπου 4000 οικισμούς που δεν βλέπουν το ψηφιακό σήμα που εκπέμπει η Digea και που η Εθνική Επιτροπή ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ
& ΤΑΧ/ΜΕΙΩΝ κάνει Δημόσια Διαβούλευση μέχρι 03/06/2018 για την τηλεοπτική αποκατάσταση, (βλέπε in.gr).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Papas00zas (29-05-18)
Ψηφιακή τηλεόραση....σαν το άλλο με τον Τοτό ένα πράμα....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Φίλε Δημήτρης Καρουσης σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έστειλες, αν και πλέον η τηλεόραση ξανά μπήκε στην αποθήκη, πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανά ψάξω. Νάσαι καλά κι εσύ και όλοι όσοι προσπάθησαν να βοηθήσουν, ευχαριστώ πολύ.