Κατ'αρχην να ευχηθω σε ολους στην παρεα Χρονια πολλα και καλα και πανω απο ολα με υγεια.
Εδω και λιγο καιρο με ταλαιπωρει μια βλαβη σε ενα LG Mirror Inverter C18AWU τυπου C5.
Και για να ειμαι πιο ακριβης λεω τυπου C5 γιατι αν και εχω διαβασει τα αντιστοιχα posts στο εδω site δυστυχως δεν καταφερα να την διορθωσω .
Κατ αρχην δεν εχω ενδειξη του λαθος (5 φορες το led αναβοσβημα) στην εξωτερικη μοναδα απλα δεν αναβει καθολου.
Τα καλωδια μεταξυ εσωτερικης και εξωτερικης μοναδας ειναι ΟΚ , η ασφαλεια στην πλακετα της εξωτερικης μοναδας ειναι ΟΚ και χθες που εβγαλα την εσωτερικη πλακετα δεν διαπιστωσα κατι.
Να πω επισης οτι μετρησα και την VCC ταση με ουδετερο και command cable και εκει παραξενευτηκα γιατι ενω εχω διαβασει οτι πρεπει να ειναι 8-65VCC η ταση παιζει απο 2-11Volt.
Αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει καθε βοηθεια καλοδεχουμενη γιατι δεν αντεχω το 400αρι...
ΥΓ Απλα να ενημερωσω μηπως μπορει να βρεθει πιο ευκολα η βλαβη οτι το κλιματιστικο αρχισε να συμπεριφερεται ετσι αν θυμαμαι καλα μετα απο μια πτωση τασης της ΔΕΗ που διηρκεσε σχεδον μια ολοκληρη μερα και μας ειχε με 80-120Volt