Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ PUSH ON OFF ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ.ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΧΕΙ 2 ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ 2 ΜΠΛΕ ΚΑΛΩΔΙΑ.ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΙΣΩ ΕΠΑΦΕΣ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ 100%
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NEOMELOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλά ευχαριστώ στον ΦΙΛΟ Σάκη που με τη πρότασή του έδωσε λύση στο πρόβλημά μου.
Πράγματι ο διακόπτης ON-OFF της κουζίνας αφαιρέθηκε, αποσυναρμολογήθηκε (εύκολα) και καθαρίστηκαν οι επαφές του.
Έκτοτε η κουζίνα-φούρνος δουλεύει χωρίς διακοπές.(10 στα 10 είναι καλό δείγμα).
Ο διακόπτης είναι ο foto 1.jpg και όπως είπε ο Σάκης δε χρειάζεται αντικατάσταση ανοίγει εύκολα.
Να σημειώσω ότι το "λουτρό" του διακόπτη με σπρέι επαφών δεν απομάκρυνε τις κάπνες-οξειδώσεις από τις επαφές.

Πολλά πολλά ευχαριστώ και πάλι στον Σάκη.

Φυσικά και δεν ξεχνάω όλους τους φίλους του φόρουμ που συμμετείχαν στην επίλυση του προβλήματος.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΠΕΡΙ Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΛΟΓΩΝ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΝ - ΟΦΦ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ . ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Καλησπέρα στην παρέα.
Το ίδιο αντιμετωπιζω και γω σε καινούργια κουζίνα, 2 ετών ακριβώς με την ληξη της εγγύησης.
Φίλος μου είπε για το θερμικό αλλά
Μόνος μου ανακάλυψα ότι φταίει κάτι το μπουτον...
Είμαι στην αναζήτηση λύσης.
Αν έχετε κάποια φώτο από το δικό σας μπουτον/ ρυθμιστή θα βοηθούσε.