Στον φάκελο interton το αρχείο vc4000-Videogeneration-Grundig.pdf.
Νομίζω ότι κάναμε και η 2 λάθος..το μοντέλο του συγκεκριμένου pdf αρχείου απευθύνεται σε αλλη κονσολα λίγο πιο παλία από αυτήν που έχω (Grundig Super Play COMPUTER 4000)..οπότε έχω 22 pins συνολικα...αλλά παρατήρησα το εξής δεδομένου οτι εσυ μου είπες την διαδικάσια έκανα το ίδιο αλλά δεν ξέρω αν το έκανα σωστα...συνδεσα την κοσνσολα στο ρευμα και εβαλα τον ένα ακροδεκτη(κοκκινο) στο πιν 1 και στο πολύμετρο μου εμφάνιζε μια παυλα μπροστα αναβόσβηνε κιόλας κάποιες φορές..και με τον αλλο(μαυρο)εκανα ελεγχο όπως βλέπεις και στην εικόνα...το απότέλεσμα είναι το εξής(δεν ξέρω αν όλα αυτα είναι σωστα εσυ θα μου πεις εγώ πάντος τα τσέκαρα)...τα εγραψα σε τετραδιο συνολικά να δεις το (Α) που έχω στην παρένθεση σημαίνει ότι αυξομειωνότανε η τίμη π.χ 22,5 22,6 22,5 22,6 κτλ.
Σ' αυτόν τον κονέκτορα τι αντιπροσωπεύει το κάθε Pin ξέρεις;; σε ποιο file είναι; για να ξέρουμε τι μετράμε και πόσο πρέπει να είναι αυτό που μετράμε..Αλλιώς δε θα βγάλουμε άκρη..
Πραγματικά έχω ψάξει παντού με από google,bing,ducktoduk τίποτα...Αν γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε σχηματικά ας μου πει...
Εστειλα mail σε αυτόν που έχει την σελίδα με τα σχηματικά και τα διάφορα service manuals κτλ. και όπως βλέπεις μου είπε ότι δεν έχει το σχηματικο και ότι το θέλει και αυτος :P θα μπορούσαμε να κάνουμε δουλειά με τα σχηματικά του emerson arcadia 2001 και το palladium που προτείνει τι λες;
Screenshot (2).png
Αυτά τα σχηματικά είναι αυτά που είχες ανεβάσει;; Αν είναι, τότε προσπάθησε να αναγνωρίσεις τα σχέδια με τη δική σου πλακέτα να δεις όπου υπάρχουν διαφορές και σε τι βαθμό..