Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Δεν φορτωνει τα windows

Καλσπερα.η ξαδερφη μου μου εδωσε ενα λαπτοπ το lenovo B570e .ειχε προεγκατεστημενα τα 7 και με αναβαθμιση πηγε στα 10.Μια μερα ηθελενε ν καθαρησει το λαπτοπ κανωντας επαναφορα μεσα απ τα windows.δεν ξερω αν το εκανε σωστα.με αποτελεσμα το λαπτοπ να ανοιγει στο λογοτυπο και μετα μια μαυρη οθονη.Μπηκα στα bios.ακουγα επαναλαμβανομενα μπιπ.μπηκα στη σελιδα της lenovo και ειδα.κοιταξα μνημη ραμ την αλλαξα τπτ.τα ιδια.μπηκα με usb στο live περιβαλλον linux και εμπαινε κανονικα.κοιταω τα λαμπακια στο λαπτοπ ολα δουλευουν.κ του σκληρου.κατεβασα σε .iso τα 10 τ περασα σε φλασακι μπουταρα μ αυτα ν κανω επιδιωρθωση εκκινησης και μου βγαζει αυτο:Αυτη η επιλογη δεν υποστηριζεται στο λειτουργικο συστημα που επιλεξατε. Το θεμα εδω ειν ομως .επειδη εχω ενα παλιο Ηp laptop με windows 10 μεσα που δε το χρησιμοποιω αποφασισα να βγαλω τ σκληρο κ ν τον βαλω στο lenovo.το pc ανοιξε μπηκε στ windows. Τα παντα δουλευουν.απλα πηγαινωντας στο συστημα λεει οτι τα windows δεν ειν ενεργοποιημενα.τι συμπερασμα βγαινει απ αυτο?ή απλα η microsoft ειδε μετατροπη στο συστημα κ δεν ενεργοποιουνται τα windows?το συμπερασμα με τον αλλο σκληρο?Τι να πω δε βγαζω ακρη με τα κωλοwindows 10
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akisssssssss : 30-01-18 στις 19:42

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Κάνε φορμάτ και ξαναπέρνα τα 7.
    You only live twice.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Panoss για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (30-01-18)

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εννοεις με το σκληρο του lenovo?με τους drivers ομως?δε τους εχω καπου σε back up

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Το πιο σωστό είναι να κάνεις ένα format και να διαπεράσεις τα windows που θέλεις από την αρχή, είτε τα 7 είτε τα 10.
    Ήταν μια εποχή που η microsoft αναβάθμιζε δωρεάν απο 7 σε 10. Αυτο πλέον δεν γινεται.
    Μπορεις να βάλεις τα 10, να βρουν αυτα μονα τους drivers κλπ και να αγοράσεις ενα κλειδί OEM απο το ebay και να εισαι κομπλέ.
    Τωρα στα δειχνει μη ενεργοποιημένα, διότι άλλαξες συστημα, κι ας ειναι ιδιος ο σκληρός δισκος....

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μου τα δειχνει μη ενεργοποιημενα επειδη στο lenovo εβαλα το σκληρο που χα απο το λαπτοπ τον HP.και καλα δεν αναγνωριζεται απ τη microsoft επειδη ειναι περασμενα στον HP.Να περασω στο lenovo τα 7 αλλα με τον δικο του σκληρο οχι με του Hp ε?

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κανω φορματ στο lenovo για να περασω τα 10 και ενω εκει που φτανω στο τελευταιο σταδιο με τις εγκαταστασεις ολοκληρωνονται και οταν γινεται η επανεκκινηση φορτωνει το κυκλακι με το λογοτυπο των windows και κολλαει εκει.παταω enter και με παει στην αρχη του φορματ.μηπως φταιει ο σκληρος?τι σκατα γινεται δε μπορω ν καταλαβω

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] ΓΝΉΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ WINDOWS
    από tomis στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 09:07
  2. [Σταθερός Η/Υ] Ρυθμιση cookies σε windows 10.
    από d.antonis στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-15, 22:19
  3. [Φορητός Η/Υ] Windows 7 σε Laptop να μπούνε και Windows XP μαζί
    από sv1iyb στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-14, 06:58
  4. προβλημα με windows update
    από turboallani στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-12, 20:27
  5. windows 98