Καλσπερα.η ξαδερφη μου μου εδωσε ενα λαπτοπ το lenovo B570e .ειχε προεγκατεστημενα τα 7 και με αναβαθμιση πηγε στα 10.Μια μερα ηθελενε ν καθαρησει το λαπτοπ κανωντας επαναφορα μεσα απ τα windows.δεν ξερω αν το εκανε σωστα.με αποτελεσμα το λαπτοπ να ανοιγει στο λογοτυπο και μετα μια μαυρη οθονη.Μπηκα στα bios.ακουγα επαναλαμβανομενα μπιπ.μπηκα στη σελιδα της lenovo και ειδα.κοιταξα μνημη ραμ την αλλαξα τπτ.τα ιδια.μπηκα με usb στο live περιβαλλον linux και εμπαινε κανονικα.κοιταω τα λαμπακια στο λαπτοπ ολα δουλευουν.κ του σκληρου.κατεβασα σε .iso τα 10 τ περασα σε φλασακι μπουταρα μ αυτα ν κανω επιδιωρθωση εκκινησης και μου βγαζει αυτο:Αυτη η επιλογη δεν υποστηριζεται στο λειτουργικο συστημα που επιλεξατε. Το θεμα εδω ειν ομως .επειδη εχω ενα παλιο Ηp laptop με windows 10 μεσα που δε το χρησιμοποιω αποφασισα να βγαλω τ σκληρο κ ν τον βαλω στο lenovo.το pc ανοιξε μπηκε στ windows. Τα παντα δουλευουν.απλα πηγαινωντας στο συστημα λεει οτι τα windows δεν ειν ενεργοποιημενα.τι συμπερασμα βγαινει απ αυτο?ή απλα η microsoft ειδε μετατροπη στο συστημα κ δεν ενεργοποιουνται τα windows?το συμπερασμα με τον αλλο σκληρο?Τι να πω δε βγαζω ακρη με τα κωλοwindows 10