Κινέζικη gpu μήπως; Κυκλοφορεί πολύ σαβούρα στα ιντερνετομάγαζα.
Κινέζικη gpu μήπως; Κυκλοφορεί πολύ σαβούρα στα ιντερνετομάγαζα.
Αυτό θα έλεγα και εγώ αν δεν μου τύχαινε η ίδια βλάβη στο δεύτερο που δεν έκανα αντικατάσταση... απλα reballing.
Χρησιμοποιώ το Amtech 559AS, το οποίο μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει θέματα.
Βλέπω ρωτάς το ίδιο πράγμα και στο badcaps. Από την στιγμή που δυο ίδια laptop έχουν το ίδιο πρόβλημα μετά από reball και δεν έχεις βραχυκύκλωμα και δεν υπάρχει πρόβλημα με το bios ψάχνεις την διαδικασία σου (εάν κάτι δεν γίνεται σωστά στο reball, πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στραβό board ή/και στραβή GPU) και εάν νομίζεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα παραγγέλνεις 2 gpu και τις τοποθετείς. Υποθέτω ότι έχεις τάση στο VGA CORE.
Ναι έχω τάση στο VGA_CORE. Βέβαια αυτό που κάποιος έγραψε badcaps το οποίο συμβαίνει σε μένα είναι ότι το ic 3v/5v (rt8205) ζεσταίνεται και αυτό πάρα πολύ. Το άλλαξα αλλά πάλι ζεσταίνεται. Αντίσταση στα πηνία του 3K & 3.5K
Μετά την δεύτερη αλλαγή του IC, το laptop μου λειτουργεί κανονικά (έκανα εγκατάσταση windows και τρέχω διαγνωστικό για κάρτα γραφικών) και όλα μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JohnF1983 : 05-02-18 στις 12:43