Αν είχε πρόβλημα τριβών/ευθυγράμμισης στους οδηγούς , άλλο είναι στον πάγκο και άλλο στον τοίχο. Το σπρώξιμο με κατσαβίδι αυτό μας λέει , διορθώνεις την ευθυγράμμιση.Έχω όμως μείνει με την απορία. Στον πάγκο κανένα δεν κάνει το πρόβλημα.
Αν είχε πρόβλημα τριβών/ευθυγράμμισης στους οδηγούς , άλλο είναι στον πάγκο και άλλο στον τοίχο. Το σπρώξιμο με κατσαβίδι αυτό μας λέει , διορθώνεις την ευθυγράμμιση.Έχω όμως μείνει με την απορία. Στον πάγκο κανένα δεν κάνει το πρόβλημα.
αυτο που λεει ο Πετρος.Λιγη σκουρια επιπλεον ειναι αρκετα.Αν ηταν παραμορφωση του πυρηνα θα στο εκανε σε ολες τις θεσεις.
Μέχρι τώρα πρέπει να έχω αντικαταστήσει πάνω από 500 τεμάχια AEG ή Telemecanique κυρίως μέσα σε μηχανήματα συγκόλλησης . Η σκόνη ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. Το πηνίο ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. Η τάση ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ( αφού όταν είναι καινούρια δουλεύουν από τα 170 βόλτ περίπου). Ευθυγράμιση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αφού όταν είναι καινούριο δεν έχει κανένα πρόβλημα να λειτουργήσει ακόμη και ανάποδα.Για εμένα δύο είναι οι περιπτώσεις επειδή όλα τα τεμάχια που με απασχόλησαν τα τελευταία 25 χρόνια ήταν βιδωμένα στην πλάτη του μηχανήματος και πολύ λίγα στο κάτω πάτωμα (παρ όλο που όλα τσίριζαν είτε στο πάτωμα είτε στην πλάτη) είναι το σημείο που ενώνεται μηχανικά ο πυρήνας του αεροδιακόπτη το επάνω μέρος που είναι οι επαφές με το κάτω μέρος που είναι σταθερό ή τα δύο ελατήρια που επαναφέρουν τις επαφές στη θέση τους.Πάντως μόνο η αντικατάσταση του τεμαχίου μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.Αφού με ξεσκόνισμα η με πλύσιμο δεν κατάφερα να διορθώσω το πρόβλημα τότε πάντα έκανα αντικατάσταση. Χρόνος ζωής μέσα σε Argon περίπου από 5 χρόνια μέχρι 8 χρόνια ανάλογα με τη χρήση.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.