Οπότε,λογικά οι διάφορες τάσεις που θα μετρούσες (δηλαδή, η τάση +96V του κυρίως τροφοδοτικού και οι δευτερεύουσες από τον μ/τ υψηλής), δεν θα συμβάδιζαν όλες με αυτές του service manual.
Αν όντως ισχύει το παραπάνω (που λογικά πρέπει να ισχύει), επειδή είναι σημαντικότατο σε μια επισκευή, καλό είναι να αναφέρεται, ώστε να δίνονται πιο σωστές και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις από τα μέλη.
Το γράφω αυτό, γιατί πολύ απλά, ειδικά σε ένα forum, το κάθε μέλος που διαβάζει και απαντάει σε ένα θέμα,δεν έχει μπροστά του την προς επισκευή συσκευή και κάποια πράγματα, σχετικά με τις μετρήσεις- μεθοδολογία επισκευής, μπορεί να θεωρηθούν απλά ή αυτονόητα και τελικά κάτι που είναι απλό, να γίνει σύνθετο ή χρονοβόρο.
Τέλος καλό λοιπόν.
Μπράβο για την επισκευή.![]()