Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Schaub iLorenz Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω ακριβώς το ίδιο πλυντήριο πιάτων στο χωριό λοιπόν το πρόγραμμα που έχει ποτήρια πάνω είναι μόνο για λαμπριντικο μη βάλεις απορρυπαντικό γιατί είναι 1 ξεβγαλμα η θερμοκρασία ρυθμίζεται απο τον διακόπτη το συγκεκριμένο πλυντήριο δεν έχει πιεσοστατη ούτως ώστε αν δει οτι δεν πήρε νερό να κόψει δουλεύει μόνο με τον προγραμματιστή οπότε αν δεν πάρει νερό το πρόγραμμα συνεχίζει ανάβει η αντίσταση και μετα απο λίγο κάνει αυτόματα βραχυκύκλωμα και ρίχνει την ασφάλεια γιατί το κάτω μέρος είναι πλαστικό και θα πάρει φωτιά. Εγώ επειδή δεν έχω παροχή για πλυντήριο πιάτων το συνδέω στην βρύση της κουζίνας με ανταπτορα και μια μέρα το ξεβιδωσε ο ανιψιός μου για να πιεί νερό δεν το βίδωσε και την πατησα
Παιδιά το πλυντήριο αυτό δεν έχει προγράμματα . Το προγράμμα είναι ενα, γυρνάς το κουμπί ενα κλικ δεξιά και ξεκινάει. Δεν υπάρχουν προγράμματα με ποτήρια πάνω κλπ όπως αναφέρεται. Απλα έχει δυο επιλογές θερμοκρασίας. Επίσης όντως θέλει προσοχή γιατι κι εγω την έχω πατήσει επειδη ξέχασα την βρύση κλειστή κι αυτό ξεκίνησε να δουλεύει χωρίς νερό κ άναψε η αντίσταση αλά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα έπεσε ο γενικός .