Καθόλου μπερδεμένα..στο αρχικό post απλά ψάχνω το συγκεκριμένο καλώδιο ηχείων(δεν χρειάζεται να αναφέρω αν τον έχω ή όχι ή τη πρόβλημα έχω κτλ...μπορεί να ειμαι τρελός και να θέλω 15 τέτοια καλώδια :P) δηλαδή αν το έχει κάποιος και λειτουργεί ή από κάποιο site κτλ(Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά)..

Ναι στο τριτο μου post αναφέρω ότι ακουγετε ένα βουυυ...αλλα στο καλώδιο αρσενικο+αρσενικο (5post/εικονα) όταν το συνδέω όχι σε αυτό στο αρχικο post(βλέπε εικόνα) δηλαδη όταν συνδέω το καλώδιο αρσενικο+αρσενικο ακουω π.χ μουσικη σχετικά δυνατα ακουγετε κανονικα ο ήχος και από τα 2 ηχεία που έχω...όταν το κλείνω ακουγετε ενα βουυυ εντονα!.. πραγμα σπαστικο και στην χαμηλη ενταση...το βάζω mute..μονο έτσι..αυτό ξαναλέω γίνετε μόνο στο καλώδιο αρσενικο+αρσενικο (5post/εικονα)...ναι ο ρυθμιστης υπάρχει όπως βλέπεις άλλωστε...

Τωρα η φωτογραφια με τα καλώδια βασικα οκ καλώδιο(καλώδια εσωτερικά εννοω(5 post/εικονα) δεν ξέρω αν φαίνονται αν δεν φαινονται τα εσωτερικα πες μου να βαλω φωτο...

Το προβλημα είναι το εξης με συνδεμένο το κανονικό του καλώδιο(βλεπε αρχικό ποστ εικόνα) ακουγετε ο ήχος μόνο από το αριστερό ηχείο το δεξι είναι τελείως νεκρο...Ειναι συνδεμένα στον υπολογιστη σταθερος...Drivers κτλ. δοκιμασα δεν είναι ...το ίδιο το κάνει και στο laptop μου που τα συνδεσα...Όταν κουναω το καλώδιο πίσω από το woofer ακουγονται κάτι κρατσανισματα να το πω αλλά πάλι μόνο από το αριστερό...παλιότερα το κουνούσα λίγο για να το διορθώσω αν ακουγότανε μόνο από το αριστερο και ακουγόταν και από τα δυο ηχεία.."διορθωνοταν" το πρόβλημα να το πω...Αυτο που φταίει είναι καθαρά το καλώδιο!...Η συζητηση βέβαια ξεφυγε λίγο (Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά) αλλά τεσπα .