Κατά αρχήν ευχαριστώ θερμά για τις αναλυτικές απαντήσεις…. δυστυχώς πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα. Βασικές γνώσεις έχω, πολυμερή κ κάποια στοιχειώδη εργαλεία έχω….. Φυσικά από την πρώτη στιγμή «άνοιξα» την κατάψυξη κ ψέκασα με W40 τον ανεμιστήρα άνοιξα την πλάτη της καταψύξεως… ΔΕΝ παγώνει! Υπερβολικά ελάχιστα (ίχνη ψύξεως έχει….) τελείως ξαφνικά χθες είχα φιλικές επισκέψεις κ κάποιος γνωστής ψυκτικών το παιδί μου άλλαξε το φίλτρο κάτω στην σερπαντίνα μου είπε ότι δεν πρεσάρει το μοτέρ!!! Κ η φωνάζω κανονικό ψυκτικό (το παιδί απλά έχει πολλές γνώσεις ψυκτικού κ πιάνουν περισσότερο τα χέρια του από μένα) κ αλλάζεις μοτέρ με δίχως εγγύηση καμία που μπορεί να σου κρατήσει από 6 μήνες μέχρι κ χρόνια ή πας για νέο ψυγείο. Εν το μεταξύ το έχω εντοιχίσει, του έχω βάλει κ στις πόρτες του ξύλο όπως είναι τα ντουλάπια κ……για νέο ψυγείο ανεβαίνει τρομερά το ποσό!!!! Εσείς τις λέτε;;; φυσικά δεν είναι εποχή για ανοίγματα οικονομικά. Έχω την δόση την εφορία, έχω το Εμφια, σε λίγο το χαράτσι…. Δεν είμαι κανένας βιομήχανος η εφοπλιστής!!!!!!![]()