Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εβαλε το ιδιο τροφοδοτικο μιας και υπαρχει το ιδιο στο εμποριο,δεν ειμαι ηλεκτρονικος για να το κρινω απλα μου κινει την περιεργεια.Απο εκει και περα αυτα που μπορεις να δεις ειναι τυχον διαροη ρευματος απο καποιο εξαρτημα η καποιο εμφανη βραχηκυκλωμα.Εγω παντως θα ξεκινουσα βαζοντας το σωστο τροφοδοτικο μονο και μονο γιατι δεν ειναι το εργοστασιακο,ισως καποιος φιλος του forum με περισσοτερες γνωσεις στα ηλεκτρονικα να μας δωσει τα φωτα του πανω στο θεμα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Α/Π
    Περιοχή
    ροδος

Προεπιλογή

και αυτα εδω τα τεσσερα μπλε κουτακια http://i.ebayimg.com/00/s/MTA2M1gxNjAw/z/J0IAAOSwPgxVMRQC/$_57.JPG?set_id=880000500F τα αντικατεστησε με αυτα που φαινονται στην 1η φωτο(1,2,3,4,)γιατι δεν ειχε τα αντιστοιχα οπως και με το τροφοδοτικο.Το θεμα ειναι οταν πηγα να παραλαβω την πλακετα μου ζητησε να φερω και το καλωδιο παροχης ρευματος για να την τσεκαρει,τηνεβαλε στην μπριζα και μου ειπε με μεγαλη πιθανοτητα οτι ειναι ενταξει,δεν επεσε καποιος ρελες στο εργαστηριο.Ισως η πλακετα να ειναι ενταξει και να υπαρχει προβλημα και με καμια αντλια ,αντισταση κτλ...
    πως θα τσεκαρω για διαρροη ρευματος ,βρχυκυκλωμα,την αντλια ,αντισταση κτλ
    πρωτα βασικα πρεπει να καθαρισω την κατω δεξαμενη (που εβαλα πιο πανω στη φωτο)που κουμπωνει η πλαγια δεξαμενη νερου,εκει πρεπει να εχει βουλωμα και καηκε μετα η πλακετα και δεν ξερω τι αλλο..

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Διαροη μετρας ακουμπωντας το ενα ακρο του πολυμετρου στο σασι της συσκευης και το αλλο ακρο στη τροφοδοσια του καθε εξαρτηματος με τις φυσες ξεκουμπωμενες παντα.Το πολυμετρο το βαζεις στην πιο μεγαλη κλιμακα ΜΩΜ και η μετρηση που θα παρεις πρεπει να ειναι απειρο απο ολα τα εξαρτηματα που θα μετρησεις.Οσο αφορα τα εξαρτηματα που αλαξε δεν μπορω να δω τα στοιχεια των παλιων και των καινουργιων για να βγαλω ακρη,ειναι πυκνωτες MKP παντως.

Παρόμοια Θέματα

1. ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ CANDY CTDF1007
    από geroget στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-18, 15:25
  2. [Άλλη] Τοποθετηση πλυντηριου πιατων
    από Thirio στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-16, 20:58
  3. [AEG] Διαρροη πλυντηριου πιατων AEG Favorit
    από maikl στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3