Το πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτες που δειχνεις
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτες που δειχνεις
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το πάω με την φιλοσοφία στα ρολλά μιας απλής πόρτας , και δεν ξέρω αν ισχύει και εδώ . Κανονικά θα πρέπει να βγει με το κατσαβίδι από την πάνω μεριά , αλλά όχι για την κάτω με τον ίδιο τρόπο , δηλαδή η επάνω μεριά μόλις ανοίξει θα γυρίσεις το καπάκι υπό γωνία σαν να είναι πόρτα με μεντεσέδες για να ελευθερωθεί αργότερα και το κάτω.
Καλησπερα και παλι .
Φωτο οχι γιατι τωρα το εχω δεσει στην θεση του.
Αλλα μιλησα σημερα με την εταιρια "somfty" που φερνει τον "δεκτη" και μου ειπαν οτι αυτος τσεκαρει το φορτιο/καταναλωση στις εξοδους και "κοβει" σε μηδενικη ( το παρατηρησα και εγω σε τσεκ που ειχα κανει χωρις πανω τις εξοδους ) καθως και σε υπερβολικη εξοδο/φορτιο .
Μου εδωσε καποιες ρυμισεις να κανω reset και να τις περασω και εαν δεν παει ετσι να αλλαξω πυκνωτη σαν επομενη κινηση .
Αναμονη μεχρι το σαββατο να το κανω αμα μαθω πως βγαινει τελικα τι καπακι ! !
Δεν χρειάζεται να βγάλεις τις πλαϊνές βίδες θα διαλύσεις το ρόλο. Είναι κουμπωτό Με ένα ίσιο κατσαβίδι που θα τοποθετήσεις μέσα στην "ραφή " που δημιουργούν η κάτω πλευρά του ρολού με την πίσω κάθετη πλευρά σιγά -σιγά θα αρχίσεις να το ξεκουμπώνεις . Αφού ξεκουμπώσει σε όλο το μήκος και το ανασηκώσεις προς τα πάνω θα το βγάλεις και από το πάνω μέρος. Τοποθετήται ακολουθώντας την αντίστροφή διαδικασία .
Ελπίζω να βοήθησα
Θα τα κοιταξω απο σαββατο που θα μπορεσω να το λυσω ξανα
τελικα προλαβα τον αλουμινα και τον ρωτησα και μου ειπε οτι απο το 2 ανοιγει .
Αντε να δω ποτε θα βρω χρονο
Το ανοιξα αλλα προς εκπληξη μου δεν ειδα καποιον πυκνωτη μεσα ! ! ! !
Συνημμένο Αρχείο 43333Συνημμένο Αρχείο 43334
Τελικα υπαρχει πυκνωτης ειναι ειναι μεσα στο μοτερ ? ? ?
Η πλακετα του δεκτη/ελεγκτη
Συνημμένο Αρχείο 43335Συνημμένο Αρχείο 43336
Τα 2 ολοκληρωμενα που κοντρολαρουν το ανοιξε κλεισε [ ULN2003 & 74HC14D ] μεσω ρελε [ SCHRACK RZ01-1C4-D012 ]
Συνημμένο Αρχείο 43337
Tο ULN2003 παιρνει εισοδο απο το MC68908
Tο πηνιο της εξοδου που εχει το προβλημα παιρνει απο το out5 ( ποδι 12 ) του ULN2003 ( λεω οτι εχει το προβλημα αυτη η εξοδος γιατι εαν αλλαξω και βαλω εκει την εξοδο ανοδου ρολου τοτε το κανει στην ανοδο , αμα βαλω την εξοδο καθοδου τοτε το κανει στην καθοδο )
Συνημμένο Αρχείο 43338
Εγω νομιζω οτι πλεον ειναι στην πλακετα το προβλημα
Καποιος καποια ιδεα ? ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη villasgeo : 17-03-17 στις 14:50