Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 117

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

κωστα που την εστειλες , αν εχεις στοιχεια στειλε μου, επισης ισως στειλουμε και την δικη μου με τη δευτερη δικη σου και πετυχουμε καλυτερη τιμη. Όπως επισης το ότι εχει μεγαλη βλαβη που το καταλαβαν? την εστειλες στην τσεκαρισαν και μετα στο ειπαν ή εχουν εμπειρια από αντιστοιχη πλακετα και το εχουν ξανασυναντησει??

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

https://www.google.gr/search?q=whirl...BfghERXy1USkM:
    Αυτό είναι το δικό μου πλυντήριο και μάλιστα αγόρασα το ίδιο και για το χωριό . Το ένα το έχω 7 χρόνια περίπου και το άλλο το έχω 12 χρόνια. Καμία βλάβη..
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.google.gr/search?q=whirl...BfghERXy1USkM:
    Αυτό είναι το δικό μου πλυντήριο και μάλιστα αγόρασα το ίδιο και για το χωριό . Το ένα το έχω 7 χρόνια περίπου και το άλλο το έχω 12 χρόνια. Καμία βλάβη..

Αυτά παίρνουν μόνο υγρό απορρυπαντικό; Γιατί τα καινούργια, που είδα, δεν παίρνουν σκόνη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Κωστα εχουμε εντυπώσεις από την επισκευή της πλακετας?

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Δυστυχώς σε σημερινή μου τηλεφωνική επαφή μου απάντησαν ότι ακόμη δεν έχουν έρθει τα ανταλλακτικά! Οπότε είμαι πολύ επιφυλακτικός για το εργαστήριο και γενικότερα την επισκευή. Αν κάποιος γνωρίζει αξιόπιστο εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών ας μου πει. Προς το παρόν βολεύομαι με την καινούργια πλακέτα, που, όταν εμφανίσει το γνωστό πρόβλημα, κάνω pause και μετά από 5-6 ώρες restart και η πλύση συνεχίζεται. Αν κάποιος γνωρίζει γιατί συμβαίνει αυτό ας ειδοποιήσει, γιατί βλέπω ότι η κατάσταση επιδεινώνεται (όλο και περισσότερες ώρες κάνει να πάρει μπρος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Κωστα καλημέρα, εγω προς το παρων όταν στη πλυση μου κολλαει και επειδή εχει περασει τη μιση πλυση όταν συμβαινει αυτό , μετα το βγαζω από τη πριζα το αφηνω καποιες ωρες και μετα στο βαζω στο στυψιμο, βεβαια υπαρχουν γονεις διπλα και μπορουν να με διευκολυνουν προς το παρων. Αυτό μου δινει την ευκαιρια να ψαξω λιγο περισσοτερο την αγορα πλακετας από το εξωτερικο μιας και όπως ειχες πει η επισκευή στοιχιζε 110 ευρω δεν θεωρω ότι σε αυτό το ποσο συμφερει γιατι με 130 ευρω μαζι με τα μεταφορικα εχω βρει καινουργια απ εξω. Αν η επισκευή της ηταν στα 80 περιπου ευρω θα το ρισκαριζα. Βεβαια όλα αυτά είναι αποψεις του καθενος . Παντως ελλαδα καινουργια κατά από 180 δεν την εχω βρει αν την εβρισκα εστω και 150 ισως να το συζητουσα να την παρω από εδώ. Από εκει και περα αν ηξερα σιγουρα ποιοι πυκνωτες ηθελαν αλλαγη εχω καποια ατομα που ασχολούνται με ηλεκτρονικα θα μπορουσαν ισως να δοκιμαζαν να σκαψουν την ρητινη και να αλλαζαν κατευθείαν ότι επρεπε αλλα θελω εικονα με το τι πρεπει να αλλαχτεί. Για οποιαδήποτε άλλη εξελιξη θα ενημερωσω , όπως θα ηθελα και εσυ το ιδιο αν βρεις κατι για αγορα ή επισκευή σε άλλες τιμες από αυτές που ειπα πριν, ευχαριστω καλη σου μερα.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Η παλιά πλακέτα επισκευάστηκε και μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikosgr1972 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κωστα που την εστειλες , αν εχεις στοιχεια στειλε μου, επισης ισως στειλουμε και την δικη μου με τη δευτερη δικη σου και πετυχουμε καλυτερη τιμη. Όπως επισης το ότι εχει μεγαλη βλαβη που το καταλαβαν? την εστειλες στην τσεκαρισαν και μετα στο ειπαν ή εχουν εμπειρια από αντιστοιχη πλακετα και το εχουν ξανασυναντησει??
    Δεν νομίζω ότι κάνουν καλύτερη τιμή γιατί τους είπα ότι έχω και δεύτερη πλακέτα για επισκευή. Είμαι επιφυλακτικός όσον αφορά την επισκευή, θα περιμένω να δω τα αποτελέσματα. Μου απάντησαν για την βλάβη μετά από έλεγχο αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαστώ, θα περιμένω τα αποτελέσματα της επισκευής.

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Πλυντήριο WM 61200, δεν γυρίζει ο κάδος
    από reili στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:18
  2. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  3. [Candy] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από LedZep στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3