τελικα πιστευω οτι μου εδωσαν λαθος θερμοστατη δεν εξηγηται να μη κοβει το μοτερ ενω εχει -24! υπαρχει περιπτωση να ειναι λαθος ;;
τελικα πιστευω οτι μου εδωσαν λαθος θερμοστατη δεν εξηγηται να μη κοβει το μοτερ ενω εχει -24! υπαρχει περιπτωση να ειναι λαθος ;;
Το στοιχειο παγωνει ολοκληρο?Μηπως εχει πατημενο το super?Το πουρο του θερμοστατη το εχει πανω στο στοιχειο η στο χωρο?Αν το εχει στο χωρο τοτε ειναι ακαταληλος ο θερμοστατης.Τελικα με τη συνδεσμολογια τι εκανες?
το πουρο ακουμπαει παν στη σωληνα αλλα δεν ειναι στο ιδιο σημειο με το παλιο για τι δε χωραει το χερι μεχρι μεσα!! το λαμακι του θερμοστατη
κατεβαινωντας η ψυξη το παρατηρησα και κοντευει να παει στο τερμα του αλλα δεν!! παλι δε κοβει!! η θερμοκρασια μεσα ειναι καλη
Αν πατησεις το λαμακι του θερμοστατη κοβει?Αν δεν κοβει υπαρχει πιθανοτητα να εχει καει ο θερμοστατης απο τις δοκιμες και να κολησε.Με την συνδεση των καλωδιων τελικα τι εκανες?
Οσο αφορα τη θεση του πουρου θα πρεπει να μπει εκει που το ειχε ο παλιος.
Το super ειναι σηγουρα εκτος λειτουργιας?Το ρωταω γιατι εχω συναντησει απειρες φορες καμενο λαμπακι super και ειχα την εντηπωση οτι ηταν εκτος λειτουργιας.Επισης σε καποια μοντελα το κουμπι δουλευει αναποδα,πατημενο ειναι εκτος λειτουργιας και με το κουμπι προς τα εξω ειναι σε λειτουργια
κοβει ο θερμοστατης με το χερι απλως δε κοβει μονος του ενω εχει καλη ψυξη !! το σουπερ οχι δεν ειναι πατημενο !! το πουρακι παλι ακουμπαει
καλα στη σωληνα απλως δεν ειναι στη ιδια θεση σαν τον παλιο! καποια στιγμη μου ειπε οτι σταματησε αλλα δε ξεκινουσε οποτε το χτυπησε λιγο
και πηρε!! οταν δεν ειναι δικος του ο θερμοστατης αυτα γινονται!!αλλα τι να κανουμε
Το πουρο κανονικα μπαινει περιπου στη μεση του στοιχειου.Αν ειναι στην εξοδο τοτε μπορει να σου κανει τετοια κολπα.
να εχει θεμα ο θερμοστατης?? να ειναι πολυ σκληρος?? τοσο λαθος πια?