μια ταση δεν βγαζει στην εξοδο? αν το αντικαθιστουσες με ενα νεο? ειναι τοσο φθηνα που δεν αξιζει τον κοπο να το επισκευασεις εκτος και αν ειναι πολλων τασεων.
Δε πιστευω να μετρας την αντισταση μικρης τιμης που βαζουν συνηθως για φορτιο και να νομιζεις πως ειναι βραχυκυκλωμα
Μετ/στης δυσκολο εως αδυνατον να καει. Ειδικα το 2ον πιο πολυ προς αδυνατον
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
Την διπλοδιοδο επανω στην ψυκτρα την ελεγξες;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Ώπα για πάμε πάλι αυτό; Τι εννοείς; Το buzzer βαράγε γι αυτό είπα ότι έχω βραχυκυκλωμα. Το μέτρησα τώρα και έχω 30 ohm αντίσταση στην έξοδο. Θεωρείς ότι θα μπορούσε να είναι φυσιολογικό; Δεν είναι μικρή τιμή;;;;;; Υπόψιν ότι δεν το έχω βάλει μπροστά το τροφοδοτικό καθώς το χα σίγουρο ότι ειναι βραχυκυκλωμένο..
Καλημέρα
Λοιπόν τα τσέκαρα όλα και το έβαλα μπροστά.
Τα καλά νέα είναι ότι δεν πήρε φωτιά
Τα κακά νέα είναι ότι αναβοσβήνει σαν τρελό αλλά μάλλον φταίει το thyristor. Όταν πήγα να αγοράσω μου έδωσαν άλλο απο αυτό που είχε, (ΤΥΝ825 αντί ΤΥΝ05και τώρα είδα ότι το ρεύμα και η τάση του gate του 825 είναι τελείως αλλού σε σχέση με το 058
. Την έκανα και γω δεν το κοίταξα εκείνη την στιγμή....
Θα αγοράσω άλλο thyristor και βλέπουμε...
Τι δουλεια ακριβως κανει τι θυριστορ; Αν ειναι απλος διακοπτης για τα 230 απλα βραχυκυκλωσε Ανοδο-Καθοδο.
Αν εχει αλλη λειτουργια τοτε θες το ιδιο. Μετρα και την αντισταση πολωσης της πυλης
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας