Καλημερα & καλη εβδομαδα σε ολους.
Επανερχομαι στο θεμα μου (καπως καθυστερημενα) αλλα ειχα ενα προβλημα υγειας. Ο τεχνικος της SMEG ηρθε, εβαλε καινουριο θερμοστατη, (πληρωσα για 2η φορα την επισκεψη και τον θερμοστατη), φευγοντας μου ειπε οτι εκανε οτι καλυτερο μπορουσε και ηταν αισιοδοξος οτι ισως λυθηκε το προβλημα...μου ειπε (επι λεξη) οτι καταφερε να σπρωξει την ακρη του συρματος (θερμοστατη - πιο βαθια απο πριν) αλλα δυστυχως ο παγος σε λιγη ωρα μετα αρχισε να κανει την εμφανιση του παλι...Το μονο που προσεξα ως διαφοροποιηση απο πριν ειναι οτι ο παγος αναπτυσσεται (κατα 1/3 λιγοτερος ως αφορα την καθετη επιφανεια της συντηρησης) Σιγουρα ομως η θερμοκρασια φτανει κατω του 0 γιατι τα λαχανικα & το γαλα κπλ. σε 1-2 μερες παγωνουν! Για τους φιλους που ρωτανε παραπανω (ο θερμοστατης που αντικατασταθηκε ηταν γνησιος - τσεκαρα τους κωδικους) Επειδη εχω πλεον απογοητευτει και στεναχωρηθει... αν καποιος εχει να μου προτειενει καποιον καλο τεχνικο ψυγειου (μενω στην Καλλιθεα-Τζιτιζφιες) ας μου στειλει τα στοιχεια του, σε Π.Μ.
Ευχαριστω και ευχομαι σε ολους σας, Καλες Γιορτες