Αστα ρε Βασίλη, καθένας με τον πόνο του, ε;![]()
vasilimertzani (17-12-16)
οργανο εβγαλε ο τεχνικος μετρησε τις αντιστασης μια μια φαση με γειωση και δεν βρηκε καποια διαρροη ετσι και αλλιως η κουζινα λειτουργει αν δεν βαλει φαγητο μεσα.το θεμα ειναι οτι δεν εχει βρεθει τι φταιει να φερω αλλο τεχνικο μηπως εμπειρικα του εχει τυχη αυτη η βλαβη.δεν ξερω τι να κανω.
Έχει δημοσιευτεί εδώ ένας τρόπος να βρεις τυχόν χαλασμένη αντίσταση. Μπορώ να στον δώσω αλλά ότι κανεις με δική σου ευθύνη.
Ορίστε: http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=65187
Παρόμοιο θέμα: http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=68665
Αυτό που λες <<η κουζινα λειτουργει αν δεν βαλει φαγητο μεσα>> δεν το κατάλαβα. Εννοείς ότι αν την ανάψεις πχ για προθέρμανση θα δουλέψει και όταν ψήνεις πέφτει; Αν ναι η υγρασία του φαγητού πάει κάπου και κανει βραχυκύκλωμα(μου κάνει για πάνω αντίσταση ή για κάποια σύνδεση αλλα δεν ειμαι σίγουρος)
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
ναι η υγρασια πιστευω οτι φταιει καπου πηγενει και κανει τη ζημια,να φταιει το λαμπακι αλλα δεν θα ειχε καει ακουω προτασεις .ευχαριστω
Δεν ειπα οτι φταιει το λαμπακι αλλα ισως να φταιει το ντουι που βιδωνει το λαμπακι,Το γυαλινο καπακι της λαμπας υπαρχει η απουσιαζει?
υπαρχει το γυαλι αλλα ας πουμε οτι φταιει το λαμπακι δεν θα ειχε καει αν βραχυκυκλωνε ο επιλογεας και απο την πανω και απο την κατω πλευρα ειναι ενταξει δεν βλεπω κατι να εχει καει ο ανεμιστηρας δουλευει. παρατηρησα κατι διπλα απο το λαμπακι εχει μια τρυπα εκει εχει ενα φιλτρο με κρισαρα αυτο ειχε λιποι το καθαρισα αλλα παλι τα ιδια.
Απο τη στιγμη που πεφτει και το ρελε και η χελωνα εχεις καπου βραχυκηκλωμα φαση με ουδετερο και οχι διαροη.Πιθανοτατα το εξαρτημα που βραχυκηκλωνει να μην ειναι καν μεταλικο ωστε να βγαζει διαροη.Για αρχη ο γλομπος της κουζινας εχει το γυαλινο καπακι του η απουσιαζει?Αν λειπει το καπακι τοτε εχεις πιθανοτατα βραχυκηκλωμα απο υδρατμους μεσα στο γλομπο,βγαλε τα καλωδια απο τον γλομπο μονωσε τα και κανε δοκιμη.Αν δουλεψει σωστα τοτε αλαζεις κομπλε ενα γλομπο.Μια αλλη αιτια ειναι τρυπα στο πανω μερος φουρνου με αποτελεσμα να πηγαινει υδρατμος πανω στους διακοπτες και να βραχυκηκλωνουν.Εχει και ενα ανεμηστηρα που διωχνει τους υδρατμους στο πανω μερος της συσκευης και ψυχει το καντραν,αυτος δουλευει?Αν οχι μπορει ολα να ξεκινουν απο εκει και να εχεις βραχυκηκλωμα στον επιλογεα του φουρνου.Ο επιλογεας δεν καιγεται παντα λογο ανεμηστηρα αλλα και απο χρηση.Κανε εναν οπτικο ελεγχο του επιλογεα και απο τις δυο οψεις.
Παιδιά καλημέρα, σε παρόμοιο πρόβλημα που μου συνέβη εμένα πριν δύο μέρες συνέβη αυτό που περιγράφει ο Σάκης. Ήταν ο επιλογέας του φούρνου. Βραχυκύκλωνε και μου έριχνε το ρεύμα στο ρολόι. Πάντως ο τεχνικός που κάλεσα μου είπε από το τηλέφωνο ότι δεν άξιζε τον κόπο να φτιαχτεί αν μπορούσα να πάρω καινούργια κουζίνα. Την είχα δέκα χρόνια. Θα μου έπαιρνε γυρω στα 60 ευρω. Οπότε αποφάσισα κάνοντας μια έρευνα να πάρω καινούργια γιατί και τα καλώδια της ήταν σε κακό χάλι από τα χρόνια. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά