Με τί το τροφοδότησες;
Με ένα τροφοδοτικό 12V 800mA![]()
Ωχ... Είσαι σίγουρος ότι το ρελέ αυτό δεν κάνει κλικ τώρα που ανοίγεις το μηχάνημα; Έχει άλλα τέτοια ρελέ το μηχάνημα; Το λέω αυτό γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην δουλεύουν μόνο μερικά ηχεία και εντούτοις να φταίει το ρελέ, εκτός αν έχει κι άλλα. Μπορείς να το ξεκολλήσεις από την πλακέτα και να το δοκιμάσεις στον αέρα (μπορείς και με 9βολτη)
Εφόσον το μηχάνημα λειτουργεί, (αν έχω καταλάβει καλά βάσει αυτών που έγραψες: "Τώρα το ανοιγω και ακούω τα ηχεία να παίρνουν ρευμα, βλεπω μέσα 3 λαμπάκια στο CD να ανάβουν αλλά είναι νεκρό μπροστά, συνήθως έπαιζε το demo, και πάταγες το power και άνοιγε" και "Η συμπεριφορά πάντως είναι η ιδια, τα ηχεία ακούγονται όταν ανοίγει το μηχάνημα αλλα νεκρό μπροστά" ), αλλά δεν λειτουργεί η οθόνη (δεν υπάρχουν ενδείξεις στην οθόνη) το πρόβλημα δεν είναι στον ρελέ, αλλά πιθανότατα στο τροφοδοτικό (και πιο συγκεκριμένα στα εξαρτήματα σχετικά με στις τάσεις για την τροφοδοσία της οθόνης ή/και την τροφοδοσία του driver IC της οθόνης).
Τι ακριβώς κωδικό μοντέλου γράφει στην πλάτη του;
FILMAN (13-12-16)
Ναι, αλλά οι ασφάλειες δεν είναι τα μόνα υλικά που χαλάνε!
Μάλλον κάποιο ολοκληρωμένο στο τροφοδοτικό....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 13-12-16 στις 17:09
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Το τροφοδοτικό του δεν έχει ολοκληρωμένο από οτι διακρίνω στις δύο πλακέτες επανω στον μετασχηματιστή και στο main board τα ολοκληρωμενα φαινονται OK.
Βεβαια αμα ηξερα και τι μου γίνεται θα το ειχα φτιάξει
Το γεγονος είναι ότι από τοτε που χαλασε δεν ακούω ρελε, το οποίο έκανε σαματά, απο τα σχηματικά των nv700 n800 nv900 που προσπαθώ να βρω ομοιότητες όλα έχουν ένα ρελέ.
Δεν θυμαμαι γιατί νόμιζα ότι ήταν καμμένη στο λαπτοπ, αλλα την είχα μετρήσει μετά, όπως και αυτή που είναι κλασική, πέρα από το μέτρημα, φαίνεται και με το μάτι.
Άσε που είναι στο AC κύκλωμα οπότε δεν θα έπαιρνε καθόλου ρεύμα.