Καλήμερα. Μάλλον φταίει το tcon .
b_470_400_16777215_01___images_art_img_32lg5000_3.jpeg
Καλήμερα. Μάλλον φταίει το tcon .
b_470_400_16777215_01___images_art_img_32lg5000_3.jpeg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maik65 : 08-12-16 στις 14:50
αυτο εδω δηλαδη http://www.lcd-plasma-parts.co.uk/68...-ZA-Tcon-Board ή καλυτερα να ανοιξω την τηλεοραση και να το βρω τον κωδικο ώστε να το ψαξω με βαση αυτο και να ειμαι σιγουρος? επισης χρειαζεται να αλλαξω και τα καλωδια που συνδεονται πανω στο board ?
οχι,τα καλωδια(flex)ειναι οκ.ουτε καν ολοκληρο δε χρειαζεται.αν εχεις ικανοτητες με το κολλητηρι σε smd,αλλαζεις το μικρο ολοκληρωμενο στα δεξια,as15 η κατι παρεμφερες ειναι.ειναι φτηνο,ξεκολλας με αερα το παλιο και το γ@..σι ειναι να βαλεις το καινουριο χωρις να κανεις bridges και ψυχρες.
ωραια θα ανοιξω την τηλεοραση να δω πιο ειναι το ολοκληρωμενο. Εχω γνωστο που λογικα μπορει να μου το αλλαξει διαφορετικα το παραγγελνω ολοκληρο. Το βρισκω σε κατασταστημα ηλεκτρονικων ή πρεπει να το παραγγειλω απο ebay κλπ? επισης πρεπει να το ψαξω με βάση και το μοντελο της τηλεορασης και τον κωδικο του ολοκληρωμενου ή μονο με τον κωδικο του ολοκληρωμενου ?
ανοιξα την τηλεοραση και βρηκα το tcon. Tο ολοκληρωμενο ειναι as15-g . Eχει και καποιους αλλους κωδικους πανω στο ολοκληρωμενο, φανταζομαι δεν χρειαζεται να βρω ακριβως το ιδιο. μονο να ειναι as15-g ετσι?
Ο κωδικός του ολοκληρωμένου είναι όντως το "AS15-G" και αρκεί να πεις αυτόν τον κωδικό, για να το αγοράσεις ή να το παραγγείλεις.