και που θα καταληξει η καταγγελια;θα δικαιωθει η απλα γινεται για την τιμη των οπλων;
και που θα καταληξει η καταγγελια;θα δικαιωθει η απλα γινεται για την τιμη των οπλων;
Υπάρχουν νύχτες που οι λύκοι είναι σιωπηλοί και το φεγγάρι μόνο ουρλιάζει...
http://greek-electrical-engineer.blogspot.com/
Λοιπών μη ξαναπω τα ίδια και τα ίδια. Δεν ήθελα να μπλέξω με courier κλπ κλπ, και γι αυτούς που λένε ότι έρχετε τεχνικός στο χώρο μου είναι άλλη υπηρεσία που δεν την είχα, που όμως γι αυτό θα αγόραζα Dell, και αν (πρώτα ο Θεός) φύγω στο εξωτερικό, πάλι γι αυτό το λόγο θα αγοράζω Dell.
Για το service tag που το πληκτρολογούν αλλάζουν κλπ κλπ δεν ξέρω αν ισχύει. Παλιά το αγόραζες ως έξτρα υπηρεσία και ήταν ανεξάρτητο απο τους σειριακούς αριθμούς του μηχανήματος. Τώρα δεν υπάρχει άλλος αριθμός πέρα απο αυτόν. Άνοιξα το Dell Latitude D600, έτρεξα το Pc Wizzard και πουθενά δεν είδα αυτό το Service Tag, αλλά έναν άλλο αριθμό. Επίσης το έκανα κυριολεκτικά βίδες, (μόνο την οθόνη που δεν έλυσα), κάθε κομματάκι χωριστά, και σε αυτό υπήρχαν 15000 αυτοκόλητα με σειριακούς αριθμούς, όμως το συγκεκριμένο είχε κανονικά ώς μηχανημα σειριακό αριθμό. Το 1557 δεν έχει άλλο αυτοκόλητο πέρα απο αυτό του Service Tag που να αναφέρει σειριακό αριθμό.
navar, είχα ήδη κάνει παραγγελία 10 κυβικά υγρό άζωτο, να έχω για όλη τη χρονιά
aquasonic, βασικά 70 βαθμοί κελσίου ήταν σε idle, με όχι 100% φουλ φορτίο ανέβαινε 95 βαθμούς κελσίου.
Τέλος, (για σένα Λυκιδευς) θέλω να σας πω πως η όλη ταλαιπωρία σχεδών έλαβε τέλος, αφού αύριο θα πάω το μηχάνημα και θα εκδωθεί πιστωτικό στα χρήματα που το αγόρασα. Λέω σχεδων γιατί έχω να περπατήσω ~500-700 μέτρα να πάω στην courier να πάρω το κουτί του που μου στείλανε που είχε μήνει Κρήτη (ω, ναι, ή εγώ ή το κουτί θα χωρούσαμε εδώ οπότε είχε μήνει κάτω), και άλλα τόσα να πάω στη στάση του λεωφορείο και μετά άλλα τόσα απο την άλλη στάση στο Multirama.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το θέμα θα ήθελα να μήνει, ώστε να μπορούν και άλλοι να δουν την (για αρκετούς βλακώδη) ιστορία μου.
κουραγιο τουλαχιστον βρηκες το δικιο σου...
Υπάρχουν νύχτες που οι λύκοι είναι σιωπηλοί και το φεγγάρι μόνο ουρλιάζει...
http://greek-electrical-engineer.blogspot.com/
και βέβαια επιβάλετέ να μείνει το συγκεκριμένο θέμα , και ας είναι solved !
ετσι για να λεμε τωρα τι επαθα και εγω με το multirama στην αθηνα στο σταυρο αγ.παρασκευης.παω και τους λεω θελω αυτο το laptop hp η μαρκα τους ρωταω ποσο κανει,τοσο ,οκ, παρτα μετρητα, και μου λεει,θα σας φερω αλλον σφραγισμενο απο την αποθηκη,λεω οκ περιμενω.σε δυο λεπτα ερχετε με το κουτι σφραγισμενο και με ταινια ασφαλειας τις hp.παω σπητι τον ανοιγω και βλεπω στο κεντρο ενα καμενο pixell. τους περνω τηλ.και μου λενε οτι η hp γραφει οτι μεχρη 6 pixel δεν τον αντικαταστει και απο καινουργιο.και το δικο μου ειχε ενα.λεω θα βαλω καμια μ@λ@κια στιν κουκιδα να μη την βλεπω αφου την εφαγα.ελα που ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νυκοκηρη.μπενω στα ενδοτερα του υπολογιστει για τον φιαξω στα μετρα μου και τι βλεπω!!!!!!!!!! ολες τις κατασχεσεις τις αθηνας απο εναν δικαστικο ο οποιος εμενε στα ανατολικα παραθαλασια προαστοια.ειχε και το τηλ. του μεσα και τον περνω τηλ.μου λεει οτι τον ειχε αυτος τον υπολογιστει και του εκαψε ενα pixell και επιδη ειναι δικαστικος και τους πιεσε του τον αλαξανε και τον πειρε ο μαλακας.μολις τους πηρα τηλ.και τους ειπα οτι ο υπολογιστεις εχει αρχεια απο τις κατασχεσεις ολις τις αθηνα ,εφαγαν τα !ρχιδι@ τους φυσικα τον αλλαξαν και μου εδωσαν και διαφορα αλλα σαν δωρο.ρωτησα τον δικηγορο μου και μου ειπε οτι μπορουμε να τους γ@μισουμε ανετα, αλλα θα σου τραβιξει χρονια.οποτε λεω παρτα και αι στο διαολο MYLTIRAMA PRAMA.[ΥΓ.]τα αρχεια τα εχω κανει κοποια,για παν ενδεχωμενο.ουτος η αλλος αφου τον ειχα πληρωσει δικο μου ηταν οτι ειχε μεσα.
You only live twice.
Παρόμοια τα (χ)E-shop....αυτούς τους διαολόστειλα και δεν ξαναπάτησα στο μαγαζί τους.... Το γελοίο πλάισιο ούτε λόγος....
http://www.hlektronika.gr/forum/show...408#post644408
Η πλάκα είναι ότι με τα multirama δεν είχα ποτέ πρόβλημα....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!