Αρχικό μήνυμα από
ziakosnasos
Εγώ θα σου πω φιλικά το εξής , μην ασχολείσαι , για ένα αμάξι με 1η κυκλοφορία του 1995 , μόνο και μόνο που έχει και κάθεται 2 περίπου χρόνια χώρια τα προβλήματα που έχει ήδη θα σου βγάλει και άλλα στην πορεία , απο το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο , η αντλία θα έχει πάει άπατη και έχουμε και λέμε μπιλιοφόροι , ρουλεμάν , τσιμούχες βαλβίδων , διάφορες τσιμούχες σασμάν κινητήρα κλπ , φυσούνες κρεμαγιέρας , φυσούνες ημιαξονίων , αμορτισέρ , φρένα , ηλεκτρικά και άλλα πολλά θα πας να το βγάλεις και συνέχεια θα σε βγάζει και απο κάτι καινούργιο στο τέλος θα δεις ότι θα σε συνέφερε να βρεις ένα άλλο αμάξι , δυστηχως για τα αμάξια η ακινησία=θάνατος .
Θα σου πω την δική μου περίπτωση , μηχανικός αυτοκινήτων εγώ , o πατέρας μου είχε ένα Kadett D 1.3S 1985 μοντέλο Γερμανικής κατασκευής και όχι Ελληνικό , με ολική βαφή-συμαζέματα το 1996 σε καλή κατάσταση το πρόσεχε όσο μπορούσε , αποφασίζω το 2008 να το βγάλω , παροπλισμένο μετά απο 2 χρόνια περίπου σε πλήρη ακινησία . Το έβγαλα με την προοπτική ότι και να γινόταν θα το έκανα εγώ ο ίδιος αυτή ήταν και η δουλειά μου . Στο τέλος έκατσα και έβαλα κάτω τα λεφτά που έδωσα για αυτό το αμάξι και λίγο πολύ είχα φτάσει στα 1700 ευρώ μέσα σε 8 μήνες χωρίς την ασφάλεια τέλη κλπ . Το αμάξι το κράτησα περίπου κανα 2 χρόνια που πάλι κάτι με έβγαζε ξανά το χέρι στην τσέπη ώσπου στο τέλος το πήρα απόφαση το έδωσα και ησύχασα .