Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 29
    Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stelakis1914 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ψύξη του είναι αρκετά ικανοποιητική και η πόρτα κλείνει καλά. Πρόκειται για ένα παλιό δίπορτο ΙΖΟΛΑ με ένα μοτέρ. Μετά την αλλαγή του θερμοστάτη ανέβηκε αισθητά η απόδοση του αλλά σχηματίζει ένα κομμάτι πάγου στο σημείο που ενώνεται η συντήρηση με την κατάψυξη.
    Στο σημειο που ενωνεται η συντηρηση με την καταψυξη εχει ακριβως απο πισω μια αυτοκολητη αντισταση η οποια η ειναι καμενη η ξεκολησε.Σε οποιαδηποτε περιπτωση παιρνεις μια καινουργια και την αλαζεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 29-10-16 στις 21:14

2. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

stelakis1914 (29-10-16), xsterg (03-11-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταυρος
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Σε ευχαριστω φιλε "tipos" για την συμβουλη! Το θερμομετρο που εβαλα εδειξε θερμοκρασια γυρω στους -1ο βαθμους. Ο παγος ξεκιναει απο τα μισα περιπου που βρισκεται η θεση του ανεμιστηρα και φτανει μεχρι τα μισα του 2ου γυαλινου ραφιου...SMEG FAB28LVE a.jpg Εκανα κι ενα προχειρο σχεδιαγραμμα με κοκκινη ενδειξη για να καταλαβεις! Στην αρχη ειναι λεπτο στρωμα και μερα με την μερα γινεται πιο παχυ (με αργους ρυθμους) Το 3ο ραντεβου με τον τεχνικο δεν εχει γινει ακομα...Στο προηγουμενο ραντεβου, ο τεχνικος μου ειπε (οτι καποιος σωληνας, εκει που κουμπωνει η υποδοχη (προεκταση) απο τον θερμοστατη εχει φθαρει) κι οτι αυτο θα μπορουσε να διορθωθει μονο αν ανοιγαμε τρυπα εσωτερικα στην συντηρηση...αν καταλαβα σωστα! Μες τις επομενες μερες θα εχει γινει το ραντεβου και θα μπορω να σας ενημερωσω πιο ολοκληρωμενα! Ευχαριστω!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταυρος
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλε ενα θερμομετρο,κατα προτιμιση ψηφιακο, στη μεση του θαλαμου της συντηρησης και παρε την ενδειξη το πρωι.Αν το ψυγειο κατεβαζει κατω απο 0 βαθμους κελσιου κατα πασα πιθανοτητα δεν κανει ο θερμοστατης που μπηκε,αν δεν μπορει να κατεβασει κατω απο 0 βαθμους τοτε το προβλημα μαλον ειναι ψυκτικο και οχι ηλεκτρικο.Ο παγος ειναι ομοιομορφος σε μεγαλη επιφανεια η πιανει λιγο παγο σε ενα μικρο σημειο κοντα στο χωρισμα μεταξυ καταψυξης και συντηρησης?
    Σε ευχαριστω φιλε "tipos" για την συμβουλη! Το θερμομετρο που εβαλα εδειξε θερμοκρασια γυρω στους -1ο βαθμους. Ο παγος ξεκιναει απο τα μισα περιπου που βρισκεται η θεση του ανεμιστηρα και φτανει μεχρι τα μισα του 2ου γυαλινου ραφιου...Αυτος που βλεπεις στις φωτο ειναι περιπου 10ημερων ακομα σχετικα μαλακος! Pagos 01.jpgPagos 02.jpgPagos 03.jpgPagos 04.jpgPagos 05.jpg

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Για να έδειξε -10 βαθμούς (στην μέση της συντήρησης αν κατάλαβα καλά) τότε δουλεύει συνεχώς χωρίς παύσεις και άρα ακατάλληλος θερμοστάτης . Με λίγα λόγια θέλουν και τις περιοδικές "παύσεις" τους για να φύγει αυτόματα ο όποιος πάγος από την έξοδο λεκάνης που βρίσκεται πιο κάτω από το σημείο του πάγου. Θα έπρεπε να βρεθεί ο γνήσιος θερμοστάτης του μοντέλου. Αν δεν βρεθεί πας σε ψηφιακό θερμοστάτη ( και σε χρονοδιακόπτες για προσωρινή λύση που είναι καλύτερη σε σύγκριση με την παρούσα κατάσταση) .

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stakar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ευχαριστω φιλε "tipos" για την συμβουλη! Το θερμομετρο που εβαλα εδειξε θερμοκρασια γυρω στους -1ο βαθμους. Ο παγος ξεκιναει απο τα μισα περιπου που βρισκεται η θεση του ανεμιστηρα και φτανει μεχρι τα μισα του 2ου γυαλινου ραφιου...Αυτος που βλεπεις στις φωτο ειναι περιπου 10ημερων ακομα σχετικα μαλακος! Pagos 01.jpgPagos 02.jpgPagos 03.jpgPagos 04.jpgPagos 05.jpg

2 πραγματα θα βοηθησουν.
    1-φωτο απο το καρτελακι του ψυγειου για να δω τα στοιχεια και τι θερμοστατη φοραει
    2-αν μπορεις να δεις τι θερμοστατη σου εβαλαν,δηλαδη τι νουμερα εχει επανω και μια φωτο,για να δουμε αν ειναι αντιστιχος με τον γνησιο

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

xsterg (03-11-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταυρος
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Κατα αρχην να ευχαριστήσω για τις άμεσες απαντησεις τους παραπανω φιλους! Να διεκρυνισω επισης οτι η θερμοκρασια που εδειξε η μετρηση στην θαλαμο συντηρησης ηταν -1 βαθμους & οχι -10. Εβγαλα φωτογραφια της προδιαγραφες κατασκευης του ψυγειου (αν μπορουν να βοηθησουν) και τις ποσταρω! Δυστυχως ο θερμοστατης δεν δειχνει να εχει πανω του καποια χαρακτηριστικα στοιχεια...Οπως ειπε κι ο φιλος "Κυριακίδης" το ιδιο πραγμα καταλαβα κι εγω απο την 2η επισκεψη του τεχνικου...οτι το ψυγειο δουλεύει συνεχώς χωρίς παύσεις γι αυτο το λογω θα ξανα ερχονταν να φερει νεο θερμοστατη!Odigies.jpgThermostatis.jpg, ωστε να δει αν υπαρχει διαφορα!

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ο γνησιος ειναι αυτοςe2cgg40ej3tpdgqwgjct.jpgΕιναι ATEA A13 0585R.Για να δουμε τι σου εχουν βαλει και αν αυτο που εβαλαν ειναι αντιστιχο θα πρεπει να ανοιξεις την μπλαφονιερα που ειναι ο θερμοστατης του ψυγειου σου και να μας δωσεις τα νουμερα που εχει πανω.

10. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (04-11-16), xsterg (03-11-16)

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εγω δεν εχω να πω κατι για το θεμα. εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον σακη που απο οτι βλεπω και απο αυτο και απο αλλα ποστ ειναι επαγγελματιας.

12. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον xsterg για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (04-11-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταυρος
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Σας ευχαριστω Ολους για τις συμβουλες & το ενδιαφερον σας! Μες την εβδομαδα θα ερθει σιγουρα ο τεχνικος (εχω προπληρωσει την επισκεψη) θα φερει να βαλει νεο θερμοστατη, μηπως...(οπως μου ειχε πει) οποτε σας ενημερωσω και με πιο πολλες λεπτομερειες γενικα για "Τι μέλλει γενέσθαι"!!! Αυτο που με καιει (μιας και ειμαι ανεργος) ειναι να βρω μια λυση να φτιαχτει...γιατι στην προηγουμενη επισκεψη οπως μου τα πε, ηταν οτι παω για καινουριο ψυγειο... Ευχαριστω!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταυρος
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Καλημερα & καλη εβδομαδα σε ολους.
    Επανερχομαι στο θεμα μου (καπως καθυστερημενα) αλλα ειχα ενα προβλημα υγειας. Ο τεχνικος της SMEG ηρθε, εβαλε καινουριο θερμοστατη, (πληρωσα για 2η φορα την επισκεψη και τον θερμοστατη), φευγοντας μου ειπε οτι εκανε οτι καλυτερο μπορουσε και ηταν αισιοδοξος οτι ισως λυθηκε το προβλημα...μου ειπε (επι λεξη) οτι καταφερε να σπρωξει την ακρη του συρματος (θερμοστατη - πιο βαθια απο πριν) αλλα δυστυχως ο παγος σε λιγη ωρα μετα αρχισε να κανει την εμφανιση του παλι...Το μονο που προσεξα ως διαφοροποιηση απο πριν ειναι οτι ο παγος αναπτυσσεται (κατα 1/3 λιγοτερος ως αφορα την καθετη επιφανεια της συντηρησης) Σιγουρα ομως η θερμοκρασια φτανει κατω του 0 γιατι τα λαχανικα & το γαλα κπλ. σε 1-2 μερες παγωνουν! Για τους φιλους που ρωτανε παραπανω (ο θερμοστατης που αντικατασταθηκε ηταν γνησιος - τσεκαρα τους κωδικους) Επειδη εχω πλεον απογοητευτει και στεναχωρηθει... αν καποιος εχει να μου προτειενει καποιον καλο τεχνικο ψυγειου (μενω στην Καλλιθεα-Τζιτιζφιες) ας μου στειλει τα στοιχεια του, σε Π.Μ.
    Ευχαριστω και ευχομαι σε ολους σας, Καλες Γιορτες

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [AEG] Πρόβλημα με συντήρηση
    από alexandrosh στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-15, 12:55
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-15, 13:55
  3. [Liebherr] Πρόβλημα με την συντήρηση
    από futurized στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5