Μεγάλη η χάρη του Χάρη που του αρέσει να πετσοκόβει ψυγεία με χάρη .(ποίηση της στιγμής)
Τα μηνύματα #7 και #8 εξηγήστε μου αν έχουν κάποιο νόημα . Η συντήρηση έτσι κι αλλιώς έφτανε στους 5 βαθμούς . Τώρα δηλαδή για να θυσιάσεις την μικρή κατάψυξη επειδή κατακρατεί μεγάλο μέρος απόδοσης της ψύξης , και αυτή η απόδοση να πηγαίνει γρηγορότερα στον χώρο συντήρησης , το μόνο που κερδίζεις είναι μια εξοικονόμηση σε κατανάλωση ρεύματος επειδή λογικά θα κόψει ο θερμοστάτης νωρίτερα του κανονικού χρόνου. Αλλά ο χώρος της κατάψυξης δεν γνωρίζω κατά πόσο θα βρεθεί και αυτός σε θερμοκρασίες συντήρησης , μάλλον όχι .σχεφτομαι να κοψω με τον τροχο το ενδιαμεσο χωρισμα και μετα να ριξω την θερμοκρασία με θερμοατάτη στου 0-2 βαθμούς επανω και εως τα φρουτα κάτω να πιανει 5-6 βαθμούς .
Δεν το βλέπω να βγαίνει , πιστεύω θα συμβεί ότι συμβαίνει και στα No frost ψυγεία , που ακόμη και με ανεμιστήρες που προσπαθεί να διώξει την ψύξη της κατάψυξης προς την συντήρηση , η κατάψυξη στο τέλος παραμένει και πάλι πολύ ψυχρή.
Σίγουρα θα έχει , τα μόνα σημεία που δεν θα έχει είναι από την πλευρά ανοίγματος της πόρτας και στο απέναντι πίσω τοιχίο , αν το πίσω τοιχίο έχει μόνο μόνωση και εξωτερικά , μπορείς να το ξεγυμνώσεις σιγά σιγά από την μόνωση για να έχεις ορατότητα του τι πας να κόψεις . Και από εκεί κατεβάζεις ένα διάφραγμα που θα το ντύσεις και πάλι με μόνωση . Δύσκολο και αβέβαιο επιχείρημα. Δεν αξίζει αν μου έλεγες πως πας να το κάνεις τύπου side by side και διπλάσιας χωρητικότητας τότε μάλιστα .Εκτός βεβαια αν εχεη σωληνώσεις στο ενδιαμεσο χωρισμα.
Να έχεις υπόψη ότι κάποια ψυγεία η ψύξη τους αρχίζει από τον χώρο της συντήρησης ! ανάποδα δηλαδή .