Μεγάλη η χάρη του Χάρη που του αρέσει να πετσοκόβει ψυγεία με χάρη . (ποίηση της στιγμής)

σχεφτομαι να κοψω με τον τροχο το ενδιαμεσο χωρισμα και μετα να ριξω την θερμοκρασία με θερμοατάτη στου 0-2 βαθμούς επανω και εως τα φρουτα κάτω να πιανει 5-6 βαθμούς .
Τα μηνύματα #7 και #8 εξηγήστε μου αν έχουν κάποιο νόημα . Η συντήρηση έτσι κι αλλιώς έφτανε στους 5 βαθμούς . Τώρα δηλαδή για να θυσιάσεις την μικρή κατάψυξη επειδή κατακρατεί μεγάλο μέρος απόδοσης της ψύξης , και αυτή η απόδοση να πηγαίνει γρηγορότερα στον χώρο συντήρησης , το μόνο που κερδίζεις είναι μια εξοικονόμηση σε κατανάλωση ρεύματος επειδή λογικά θα κόψει ο θερμοστάτης νωρίτερα του κανονικού χρόνου. Αλλά ο χώρος της κατάψυξης δεν γνωρίζω κατά πόσο θα βρεθεί και αυτός σε θερμοκρασίες συντήρησης , μάλλον όχι .
Δεν το βλέπω να βγαίνει , πιστεύω θα συμβεί ότι συμβαίνει και στα No frost ψυγεία , που ακόμη και με ανεμιστήρες που προσπαθεί να διώξει την ψύξη της κατάψυξης προς την συντήρηση , η κατάψυξη στο τέλος παραμένει και πάλι πολύ ψυχρή.

Εκτός βεβαια αν εχεη σωληνώσεις στο ενδιαμεσο χωρισμα.
Σίγουρα θα έχει , τα μόνα σημεία που δεν θα έχει είναι από την πλευρά ανοίγματος της πόρτας και στο απέναντι πίσω τοιχίο , αν το πίσω τοιχίο έχει μόνο μόνωση και εξωτερικά , μπορείς να το ξεγυμνώσεις σιγά σιγά από την μόνωση για να έχεις ορατότητα του τι πας να κόψεις . Και από εκεί κατεβάζεις ένα διάφραγμα που θα το ντύσεις και πάλι με μόνωση . Δύσκολο και αβέβαιο επιχείρημα. Δεν αξίζει αν μου έλεγες πως πας να το κάνεις τύπου side by side και διπλάσιας χωρητικότητας τότε μάλιστα .
Να έχεις υπόψη ότι κάποια ψυγεία η ψύξη τους αρχίζει από τον χώρο της συντήρησης ! ανάποδα δηλαδή .