Καλημερα... Εχω αυτην την τηλεορασση Samsung le 40a536t... Στην οποια θελει αλλαγη η κεντρικη πλακετα (MAIN BOARD)... Μηπως υπαρχει το ανταλακτικο αυτο;
Καλημερα... Εχω αυτην την τηλεορασση Samsung le 40a536t... Στην οποια θελει αλλαγη η κεντρικη πλακετα (MAIN BOARD)... Μηπως υπαρχει το ανταλακτικο αυτο;
Καλησπερα.... Πηγα αυτη την τηλεοραση στον τεχνικο και μου αλλαξε την main board ( εβαλα μια μεταχειρισμενη που αγορασα) .. Αλλα εξακουλουθει να εχει το ιδιο προβλημα.. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταει η πλακετα.... Μπερδευει τα χρωματα η τηλεοραση... Τι μπορει να φταει;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takoulou : 10-09-16 στις 14:55
Να ρωτησω κατι..Αυτη η main board ειναι επισκευασμενη;IMG_20160903_135144.jpg
Αριστερα η μικρη φισα μπαινουν τα ηχεια της τηλεορασης,φαινεται κολλημενη αλλα δεν λεει κατι ισως τραβηξε με δυναμη τα καλωδια και ξεκολλησε.
Ναι... Γιατι αυτος ισχυριζεται οτι η πλακετα ειναι καθαρη.. Χωρις κολησεις.. Τι μπορει να φταιει και η τηλεοραση μπερδευει τα χρωματα...
Εχω και μια αλλη φωτο που εχει κολησει επανω..Ετσι μου ειπε ο δικος μου τεχνικος..IMG_20160903_135930.jpg
Και με τις 2 πλακετες κανει το ιδιο προβλημα και αν ναι πρεπει νασαι πολυ ατυχος ωστε η πλακετα που αγορασες ναχε το ιδιο προβλημα.Απο την αλλη οταν παιρνεις μεταχειρισμενο αναλαμβανεις το ρισκο να μην δουλευει.Τελος βαλε καμια φωτο μετο προβλημα μπας και βοηθησει καποιος.
τι εννοεις μπερδευει τα χρωματα.εκει π.χ. που επρεπε να εχει μπλε εχει κοκκινο?η' απλα εχει αρνητικη εικονα?βαλε μια φωτο με το τι κανει η τν.
IMG_20160903_134939.jpgΚαλησπερα..Απλα καποια χρωματα τα δειχνει πιο εντονα...Και μπερδευει τα μεταξυ τους χρωματα... Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο; ΠΧ..το πανελ...Το Τ-code..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takoulou : 11-09-16 στις 14:01