Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Manos
    Περιοχή
    Smar

Προεπιλογή Πιεση με και χωρις πιεστικο σε οικια

Καλημέρα σε ολα τα μελη.

Εχω μια ερώτηση για καλούς μάστορες υδραυλικούς.
    Μένω στο Ηρακλειο Κρήτης και ως γνωστό δεν υπάρχει πίεση απο το δικτυο με αποτέλεσμα να έχουμε όλοι ντεπόζιτα στην ταράτσα η δεξαμενές.
    Για αυτούς που μένουν στα τελευταία πατώματα με την ταράτσα από πάνω η πίεση του νερού δεν είναι αρκετή και η χρήση του πιεστικού είναι απαραίτητη.
    Τώρα τελευταία έχω διαπιστώσει οτι υπάρχει πίεση στο δίκτυο σχεδόν συνέχεια και θα ήθελα να φτιάξω ένα σύστημα το οποίο να δίνει στο σπίτι απευθείας απο το δίκτυο όταν έχει αρκετή πίεση και όταν πέφτει κάτω απο 2 ΒΑR ας πούμε να παίρνει μπρος το πιεστικό.
    Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γνώστης γιατί εχω βαρεθεί να αγοράζω πιεστικά, μοτέρ, πρεσοστατες, δοχεία πιέσεως κτλ. Πραγματικά ή εμένα τυχαίνουν ολα τα ελαττωματικά η δεν ξερω τι αλλο να πω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Αν και δεν είμαι υδραυλικός πολύ ευχαρίστως να σου απαντούσα, αλλά μόλις διάβασα ότι απευθύνεσαι μόνο σε καλούς μάστορες .

Εύχομαι να βρεθεί ο καλός μάστορας υδραυλικός και να σου αποκαταστήσει το πρόβλημα, γιατί ότι και να σου πει κάποιος, μήπως μπορείς να το εφαρμόσεις;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Manos
    Περιοχή
    Smar

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΗΝ1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και δεν είμαι υδραυλικός πολύ ευχαρίστως να σου απαντούσα, αλλά μόλις διάβασα ότι απευθύνεσαι μόνο σε καλούς μάστορες .

Εύχομαι να βρεθεί ο καλός μάστορας υδραυλικός και να σου αποκαταστήσει το πρόβλημα, γιατί ότι και να σου πει κάποιος, μήπως μπορείς να το εφαρμόσεις;

Ο λογος που γραφω παραπάνω οτι απευθύνομαι σε μάστορες ειναι γιατι ετσι μου ειπαν οτι ειναι δύσκολο.... φυσικα και οποιοσδήποτε μπορούσε να βοηθήσει θα ηταν ευπρόσδεκτη η βοηθεια του
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smar : 08-09-16 στις 13:20

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

απευθυνεσαι σε ... μαστορες η σε καστορες?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Manos
    Περιοχή
    Smar

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    απευθυνεσαι σε ... μαστορες η σε καστορες?

Και σε πάστορες προκειμένου να λυσω το προβλημα μου

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από smar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε ολα τα μελη.

Εχω μια ερώτηση για καλούς μάστορες υδραυλικούς.
    Μένω στο Ηρακλειο Κρήτης και ως γνωστό δεν υπάρχει πίεση απο το δικτυο με αποτέλεσμα να έχουμε όλοι ντεπόζιτα στην ταράτσα η δεξαμενές.
    Για αυτούς που μένουν στα τελευταία πατώματα με την ταράτσα από πάνω η πίεση του νερού δεν είναι αρκετή και η χρήση του πιεστικού είναι απαραίτητη.
    Τώρα τελευταία έχω διαπιστώσει οτι υπάρχει πίεση στο δίκτυο σχεδόν συνέχεια και θα ήθελα να φτιάξω ένα σύστημα το οποίο να δίνει στο σπίτι απευθείας απο το δίκτυο όταν έχει αρκετή πίεση και όταν πέφτει κάτω απο 2 ΒΑR ας πούμε να παίρνει μπρος το πιεστικό.
    Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γνώστης γιατί εχω βαρεθεί να αγοράζω πιεστικά, μοτέρ, πρεσοστατες, δοχεία πιέσεως κτλ. Πραγματικά ή εμένα τυχαίνουν ολα τα ελαττωματικά η δεν ξερω τι αλλο να πω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Μιας και δεν είμαι υδραυλικός θα σου δώσω μία λύση και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει για τα περαιτέρω. Υπάρχει πρεσοστάτης που του ρυθμίζεις να ενεργοποιείται μετά τα 2 Bar όπως ζήτησες παραπάνω. Ο πρεσοστάτης έχει επάνω του μικροδιακόπτη με κλειστή και ανοικτή επαφή.Σύνδεσε κατάλληλα τις επαφές του και τοποθέτησέ τον απευθείας στο δίκτυο ύδρευσης του σπιτιού σου. Αυτός είναι απλά ο αισθητήρας επιλογής , τώρα τα υπόλοιπα θέλουν έναν πίνακα ελέγχου με μερικά <<ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα>> για να ολοκληρωθεί ο αυτοματισμός που ζητάς........Εχει υδραυλικούς η σελίδα ας απαντήσει κάποιος επαγγελματίας στο είδος.

μέσα
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Ας βοηθήσουμε τον κρητικό να έχει νεράκι στο σπίτι του.
    Στα <<ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα>> βαλε και μια τρίοδο ηλεκτροβάνα που όταν πέσει η πίεση του δικτύου να γυρνάει την παροχέτευση από τη δεξαμενή μαζί με το πιεστικό.

Μέλος
    Όνομα
    Μάρκος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ μια και δεν είμαι υδραυλικός.

Βάλε ένα σωλήνα με βαλβίδα αντεπιστροφής (κατεύθυνση από το δίκτυο προς την κατανάλωση) που να παρακάμπτει το πιεστικό (by-pass) και ρύθμισε τον πιεσοστάτη να παίρνει η αντλία στο σημείο που δεν θέλεις να πέφτει παρακάτω η πίεση κατανάλωσης.

Δεν θα τίποτε άλλο ούτε <<ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα>>..... Πλήρως αυτοματοποιημένο.

9. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον elektronio για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (08-09-16), vasilisd (08-09-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Manos
    Περιοχή
    Smar

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από elektronio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ μια και δεν είμαι υδραυλικός.

Βάλε ένα σωλήνα με βαλβίδα αντεπιστροφής (κατεύθυνση από το δίκτυο προς την κατανάλωση) που να παρακάμπτει το πιεστικό (by-pass) και ρύθμισε τον πιεσοστάτη να παίρνει η αντλία στο σημείο που δεν θέλεις να πέφτει παρακάτω η πίεση κατανάλωσης.

Δεν θα τίποτε άλλο ούτε <<ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα>>..... Πλήρως αυτοματοποιημένο.

Αυτο ειχα σκεφτεί και εγω στην αρχη.... αλλα λογικά με το που ανοίξεις μια βρύση στο σπιτι και πέσει λιγο η πιεση θα παιρνει και το πιεστικο μπροστα ετσι δεν ειναι ?
    διοτι θα ειναι και τα 2 παραλληλα σωστα ?

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Θα πρεπει να παιξεις λιγο με τις πιεσεις.δηλ αν εχεις απο το δικτυο 3bar βαλε της αντλιας στα 2.
    Υποθετω οτι υπαρχει και δοχειο διαστολής να προλαβαινει τις στιγμιαιες πτωσεις ,την στιγμη που ανοιγεις την βανα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Προβληματικη πιεση
    από aser στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-15, 18:49
  2. Πιεστικο Lavor superwash 160
    από JOUN στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-15, 19:55
  3. LG37LC46-ZC ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
    από gg4a στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-11, 00:16
  4. LG 1718S ΚΑΙ LG 1919S ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ
    από memoslar στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-11, 13:56
  5. LG 42in PLASMA ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ(μπλε οθονη)
    από stavroskaloxrist στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-09, 18:31

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία