Καλησπέρα σας.
Αγόρασα πρίν το φετινό πάσχα ενα ταμπλετ μάρκας Manta MID 705 για το ανήψι μου (12 ετών).
45 ευρώ απο του "κόσμου την data"
Το ταμπλετάκι ήταν καλό και γρήγορο για τα παιχνίδια που έπαιζε ο μικρός μιας και ούτε facebook έχει και λοιπές "φαγανές" εφαρμογές.
Στου κόσμου τη ντάτα στο περιστέρι έχω φάει τα λύσσακά μου απλά για να το δούν και η μόνη απάντηση το στέλνουμε στην infoquest (αντιπροσωπεία) και φτιαχτεί δεν φτιαχτεί θα πληρώσετε 20 ευρώ ενώ έχει εγγύηση.
Το πρόβλημα τώρα.
Ο μικρός προφανώς κατάλαβε τι έχει στο παντελόνι του και θα μπήκε να δεί "ντοκιμαντέρ"
Το ταμπλετάκι τώρα ανοίγει και σέρνεται, σου πετάει διαφημιστικά site ενηλίκων στα κινέζικα και αυτές οι εφαρμογές δεν σβήνουν με τίποτα.
Δοκίμασα να το κάνω hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σβήνει ότι δεδομένα έχουμε βάλει εμείς και αφήνει αυτές τις εφαρμογές μέσα σαν εφαρμογές συστήματος.
Ότι υπάρχει στο play store περί αφαίρεσης ιών, malware κλπ απλά δεν κάνει τίποτα.
Ξέρετε εσείς κάποιον τρόπο να το κάνω root να ξεπατώσω ότι άχρηστο υπάρχει μέσα?
Να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω άλλο firmware ίσως?
Με αυτά τα κινέζικα δεν βγάζω άκρη ούτε με drivers ούτε με firmware.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.γ. θα μπορούσα να το πετάξω αλλά για την χρήση του πιτσιρικά δεν είναι να δίνεις λεφτά και να σπάσει κάτι να το κλαίμε.
Εφόσον κόλλησε κάτι πιστεύω αξίζει να ασχοληθώ να το φτιάξω.