Για αρχή, έχεις πέντε φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς μαζεμένους στη γωνία δίπλα στον κοννέκτορα.
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις όχι μόνο αυτούς, αλλά και τους δύο ξαπλωτούς.
Για αρχή, έχεις πέντε φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς μαζεμένους στη γωνία δίπλα στον κοννέκτορα.
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις όχι μόνο αυτούς, αλλά και τους δύο ξαπλωτούς.
Δεν ξερω τιποτα απο ονομασιες του λογου το αληθες.Πρωτη φορα θα ασχοληθω επειδη εχω το χρονο και τη διαθεση
Δειξτους μου στη φωτο αν μπορεις και πες μου πως τους παραγγελνω απο καταστημα ηλεκτρονικων να παω να αγορασω
Θελουν αλλαγη οι πρασινοι πυκνωτες και καλο ειναι να αλλαχτουν και οι οι 2 μεγαλοι (οι μεγαλοι κρατουν κρατουν υψηλη ταση)
Οι ηλεκτρολυτικοι εχουν πολικοτητα ( αν τους βαλεις αναποδα θα σκασουν)
Εφοσον δεν το εχεις ξανακανει , δεν εχεις τρομπα αποκολλησης βρες καποιον κοντα σου να σε βοηθησει και να σου δειξει μερικα πραγματα , ειναι κλασικη βλαβη στα lg μην καταστρεψεις το pcb και παει τσαμπα η συσκευη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marioland : 23-08-16 στις 18:45
ο φιλος παραπανω σου προτεινει να αντιακτασησεις αυτα....
οπως βλεπεισ οι 4 ειναι φουσκομενοι..... προσοχη στην αντικατασταση γιατι εχουν πολικοτητα πρεπει να μπουν σωστα...
20160823_005905-1.jpg
Δεν γνωριζω καποιον που να ασχολειται γιαυτο απευθυνομαι εδω.
Αν υπαρχει καποιος απο εδω,κοντα στην περιοχη κυψελη πατησια και εχει το χρονο να βοηθησει καλως,ειδαλλως θα το κανω ο ιδιος.
Πως να τα παραγγειλω απο το μαγαζι ηλεκτρονικων?Να τα βγαλω και να τα παω ή εχουν συγκεκριμενη ονομασια στην αγορα?
μπορεις να πας με την πλακετα οπως ειναι αλλα
πχ ο μεγαλος αριστερα στην τελαιυταια φωτο που φαινονται τα στοιχεια του γραφει 68μF 450V ομοιως δες και των υπολοιπων και αγορασε νεους με τα ιδια αυτα στοιχεια
οπως ειπα και πριν πρεπει να προσεξεις πολικοτητα... αυτο φαινεται καθετα απο το ενα πινακι σε ολο το μηκος εχει μια ασπρη γραμμη προσοχη μην το βαλεις αναποδα γιατι θα σκασει σε δευτερολεπτα
Και πριν το επιχειρήσεις, βρες μια άχρηστη παλιά πλακέτα για να κάνεις εξάσκηση με το κολλητήρι, γιατί αν πας κατευθείαν δεν θα μπορέσεις να κάνεις επισκευή, μάλλον ζημιά θα κάνεις.
Bλέπω να 'ρχεται το big bang!![]()
You only live twice.