Πολυ λογικο Παναγιωτη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω το κοστος του καινουργιου.Σε 2 εργασιμες μερες θα ξερω μου ειπε η adeltech.
Πολυ λογικο Παναγιωτη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω το κοστος του καινουργιου.Σε 2 εργασιμες μερες θα ξερω μου ειπε η adeltech.
μαλλον μόνο απο ebay θα σε συμφέρει καθώς δεν ειναι σίγουρο ότι φταίει το τροφοδοτικό , μου φαίνεται μικρή η απόκλιση στα 24v για να κόβει η μητρική η το τροφοδοτικό
το άσχημο ειναι από ebay τα περισσότερα ειναι από usa άρα ακριβά
Aπο ebay με ενα εξηνταρι συνολικα καθαρισα.Αλλα υπομονη 30 μερες και ο πελατης που την θελει για καφενειο θα με στειλει αγυριστο.Βαση σχεδιου η ταση 3.3v που παει στην μητρικη αν ειναι πανω απο 2.65v ειναι προβλημα στο τροφοδοτικο.Αν ειναι χαμηλοτερη φταιει η μητρικη.
Εγω εχω μετρημενη ταση στο pin7 της φισας cn6001 ακριβως 2.82volt.Αρα συμφωνα με το manual=προβλημα τροφοδοτικου.
4..ερωτηματακια
1.τι εχει αυτο το τροφοδοτικο και δεν επισκευαζεται?
2.αν νομιζεις οτι εχει προβλημα στα 3,3 βολτ γιατι δεν δινεις απο το εργαστηριακο σου σωστη ταση να δεις?
3.πως ξερεις οτι η μαιν σου ειναι καλη?
4.που λεει το μανουαλ οτι αν η ταση ειναι πανω απο 2.65 φταιει το τροφοδοτικο και κατω απο
2.65 ειναι η μαιν?
Γνωμη μου:
protect στα 3.3.που ειναι 2.8..χμ περιεργο και κανει boot??
τα 3.3 ειναι για cpu ram eeprom κτλπ ...δεν θα ειχες boot ουτε καν flash error στο standby
σαν backlight το κοβω ...καποιος μετ/σχης στο inverter(μετρα τους εναν εναν )
η
καποια λαμπιτσα δεν σου αναβη καλα ...παρεδωσε πνευμα ...η εχει κακη επαφη
σε αυτην την περιπτωση ανοιγης πανελ με μεγαλη προσοχη
FIG-1.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 02-08-16 στις 04:22