Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ TEKKA HA820
    TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ
    ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΡΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ ΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΠΡΩΣΟΡΙΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥ ΜΕ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΝΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    τριπολη

Προεπιλογή

για αντισταση μου ακουγετε.
    ισως να ειναι η αρχη του τελους της και για αυτο την βρηκε οκ ο τεχνικος.
    δεν θα αποκλεισω θερμικο αλλα κακος στο αφαιρεσε. επρεπε αντικατασταση εστω προσωρινη γιατι ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου και ειναι θεμα της δικης σας ασφαλειας

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΔΙΑΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ TEKKA HA820
    TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ
    ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΡΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ ΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΠΡΩΣΟΡΙΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥ ΜΕ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΝΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο ρελές πέφτει μόνο όταν βάζεις φούρνο εν λειτουργία??....ή και σε κάποιες άλλες φορές τυχαία??
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Γεια σας αν και αργα απανταω η κουζινα μεχρι στιγμης παει καλα αυτο που μου ειπες για το θερμικο το ρωτησα στον τεχνικο και μου οτι δεν χρειαζετε να το βαλουμε αφου παει καλα η κουζινα γιατι ο ρολος του ειναι ασφαλιστικος δηλαδη αν δεν κοψει ο θερμοστατης κοβει το θερμικο σου ανεβαζω εικονα του θερμικου.IMG_20160629_090418.jpgIMG_20160629_090429.jpg

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

πεφτει μονο οταν βαζω τον φουρνο σε λειτουργεια

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    http://www.eaparts.gr/part.aspx?part...46#prettyPhoto
    αν δεν έχει επάνω του το ενσωματωμένο κλιπσάκι της γείωσης , στην συγκεκριμένη παραπάνω την έχει πάνω στην μεταλλική λάμα στήριξης και ίσως το καλώδιο γείωσης βρίσκεται στα άκρα βιδώματος και στήριξης. Πάντως θα με ενδιέφερε αν πράγματι τεχνικός σου είπε όντως τα παραπάνω έντονα υπογραμμισμένα .

Καλό είναι να βάλεις ίδιο θερμικό και με αυτό θα έχεις κερδίσει 2 πράγματα , 1) ότι θα κατέχεις και πάλι την ασφάλεια της κουζίνας και 2) θα διαπιστώσεις στην συνέχεια αν σε περίπτωση στο ξανακάνει ή όχι αν πράγματι το κύριο πρόβλημα ήταν το θερμικό.

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

πεφτει μονο οταν βαζω τον φουρνο σε λειτουργεια
    Αφού ο ρελές πέφτει μόνο κατά την λειτουργία του φούρνου η διαδρομή ελέγχου είναι πολύ συγκεκριμένη και σύντομη. Μπορείς λοιπόν να τσεκάρεις σχετικά εύκολα.Κατ αρχήν το θερμικό θα το βάλεις στη θέση του ή θα σου βάλει ο τεχνικός ένα καινούριο μιας και το κόστος αντικατάστασης είναι τόσο λίγο που δεν αξίζει να ρισκάρεις την ασφάλειά σου αλλά και της οικίας σου. Η διαδρομή προς έλεγχο είναι θερμοστάτης, θερμικό, αντίσταση, και προφανώς και κάποιος ανεμιστήρας μέσα στο φούρνο. Δεν είναι πολλά αν και η ιστορία έχει δείξει περισσότερα προβλήματα και διαρροές στην αντίσταση ψησίματος παρά στα υπόλοιπα. Σε ρώτησα αν πέφτει το ρελέ μόνο κατά την λειτουργία φούρνου διότι έχει παρατηρηθεί ελαττωματικό ρελέ που έπεφτε με το παραμικρό.

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

απο την σελιδα που εχεις στηλη δεν βλεπω να εχει γειωση η αντισταση οπως εχουν αλλες δεν ειμαι τεχνικος και δεν ξερω μηπως γειωνετε στην λαμαρινα της αντιστασης και κατι αλλο ζητησα απο τον τεχνικο να μου φερει το θερμικο και το εφερε.αφου εψαξα στο διαδικτιο για το πωσ μετριουντε τα θερμικα το μετρησα αρχικα με ενα πολυμετρο ωμικα και μετραγε μετα το ζεστανα με ενα σασουαρ και δεν εκλεινε μηπωσ τελικα ο τεχνικος ειχε δικιο δεν ξερω τι να πω η η σειρα αυτου του θερμικου λειτουργει ετσι χωρις να κλεινει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔΙΑΣ : 09-07-16 στις 19:51

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

απο την σελιδα που εχεις στηλη δεν βλεπω να εχει γειωση η αντισταση οπως εχουν αλλες δεν ειμαι τεχνικος και δεν ξερω μηπως γειωνετε στην λαμαρινα της αντιστασης και κατι αλλο ζητησα απο τον τεχνικο να μου φερει το θερμικο και το εφερε.αφου εψαξα στο διαδικτιο για το πωσ μετριουντε τα θερμικα το μετρησα αρχικα με ενα πολυμετρο ωμικα και μετραγε μετα το ζεστανα με ενα σασουαρ και δεν εκλεινε μηπωσ τελικα ο τεχνικος ειχε δικιο δεν ξερω τι να πω η η σειρα αυτου του θερμικου λειτουργει ετσι χωρις να κλεινει
    Το θέμα σου δεν είναι η λειτουργία του θερμικού αλλά το αν έχει διαρροή,αν δηλαδή κάποιος από τους δύο ακροδέκτες του θερμικού ενώνονται με το κέλυφός του.Το θερμικό για να ενεργοποιηθεί βάλτο πάνω στο μάτι της κουζίνας και άναψε το μάτι διότι με σεσουάρ είναι δύσκολο να το ενεργοποιήσεις.Ετσι όμως επικεντρώνεσαι στο θερμικό κι όχι στο πρόβλημα.

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

IMG_20160629_090418.jpgIMG_20160629_090429.jpgωμικα που το μετραω στην κλιμακα 200Ω μου διχνει 04,1 η μετρηση ειναι σωστη μετρησα και τον ακροδεκτη με την γειωση του θερμικου εκει δεν μετραει ρε φιλε μπραβω το ακουμπησα στην εστια της κουζινας και ακουσα ενα κλικ αρα το θερμικο λειτουργει η εχει διαρροη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔΙΑΣ : 09-07-16 στις 20:59

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Πλυντηριο ρουχων Bosch ρίχνει το ρελε
    από gianndats στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-21, 13:04
  2. Ατμοσιδερο singer sg 50 ριχνει ρελε διαρροης
    από ΣΚΛΗΚΟΣ στο forum Σύστημα Σιδερώματος
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-19, 01:54
  3. [ΡάδιοDVD Αυτοκινήτου] 2din κινεζικο multimedia (radio-gps-dvd) δεν ανοιγει παντα
    από swatsquadgr στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-14, 18:20
  4. [Τηλεόραση] INNO-HIT IH16914T 17B H LED ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΤΓΗ ΚΙΝΗΣΗ
    από weiss στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-14, 17:10
  5. [Pitsos] κουζινα ριχνει το ρελε
    από turboallani στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-13, 10:13

Δικαιώματα - Επιλογές