Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Προεπιλογή Προβλημα επαναφοράς αντιγράφου ασφαλείας σε νέο σκληρό

Καλησπέρα,
    Πριν 2 μήνες είχα πρόβλημα με το sony vaio svf1521-windows 8.1- που έχω, λόγω "χτυπημένου" δίσκου (HDD). Το πήγα σε τεχνικό, το επισκεύασε χωρις να χαθούν τα αρχεία φερνοντάς το στο σημείο που ήταν ακριβώς πριν χαλάσει. Μου είπε για το πρόβλημα του σκληρού ότι χρειάζεται καινούριο, μετέφερε τα δεδομένα σε άλλο μέρους του δίσκου και είναι ζήτημα χρόνου να ξαναχαλάσει. Οταν το πήρα από τον τεχνικό έκανα ένα backup image file μέσω της λειτουργίας vaio care που έχουν τα sony και το έσωσα σε έναν εξωτερικό σκληρό WD.(τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Western Digital τον σύνδεσα για πρώτη φορά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε τα vista.Δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό)
    Έτσι πριν 3-4 μέρες τα παιξε πάλι και προπάθησα να κάνω ανάκτηση του ειδώλου που είχα φτιάξει όταν τον πήρα από τον μάστορα.(Να σημειώσω οτι όταν αγόρασα το λαπτοπ είχε τα 8, και τότε δημιούργησα μέσο αποκατάστασης-επιδιόρθωσης των windows σε usb και dvd όπως κάνουν σχεδόν όλοι.Τα windows 8 τα αναβάθμισα σε 8.1 μέσω update των windows. Το είδωλο το έφτιαξα πριν 2 μήνες όταν είχε τα 8.1 ) Τα windows δεν ανοίγουν.Ρύθμισα το boot να ανοίγουν με το usb επιδιόρθωσης, σύνδεσα και τον εξ. σκληρό που έχω αποθηκεύσει το ειδωλο και προσπάθησα να κάνω επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας (ειδώλου),να επαναφέρω δηλ. τον υπολογιστή στο σημείο ήταν όταν έγιναν τα αντίγραφα-είδωλο. Αυτό το έκανα μερικές φορές με τον χτυπημένο δισκο χωρίς επιτυχία βέβαια. Έβγαζε:
    "Η επαναφορά του ειδώλου συστήματος απέτυχε. Λεπτομέρειες σφάλματος: Η αρχιτεκτονική επεξεργαστή της έκδοσης λειτουργικού συστήματος του περιβάλλοντος αποκατάστασης των windows είναι διαφορετική από αυτήν του υπολογιστή που αντιγράφηκε. Για παράδειγμα: ένα αντίγραφο ασφαλείας από υπολογιστή βασισμένο σε vista."
    Πήρα νέο σκληρό (HDD πάλι), τον εγκατέστησα έκανα την ίδια διαδικασία επαναφοράς και πάλι το ίδιο σφάλμα.
    Τι δεν παει καλά; Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος επαναφοράς ;Φταίει το αντίγραφο επαναφοράς; Κατά πόσο μπορώ να αντιγράψω τον παλιο σκληρό που έχει πρόβλημα στον νέο;
    Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Προεπιλογή

Κάπως συντομότερα το θέτω:
    Μπορώ να αντιγράψω το windows backup image file σε έναν καινούριο HDD με κάποιο πρόγραμμα;
    Δηλαδή μπορώ να αντιγράψω το είδωλο του υπολογιστή που έφτιαξα-windows, προγραματα,αρχεία (που το windows backup image file τα περιέχει όλα αυτα) σε έναν σκληρό δίσκο που θα συνδέσω σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί κανονικά, με κάποιο πρόγραμμα (acronis, aomei κ.α.),και να τον εγκαταστήσω μετά στον Η/Υ που θέλω;

Το avatar του χρήστη manthos1969
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ματθαιος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ναι μπορεις με απλη αντιγραφη ενος backup να κανεις restore σε ενα αλλο συστημα αρκει να κανεις restore σε συστημα που το "σηκωνει" π.χ. restore ειδωλου windows X64 σε συστημα που "σηκωνει" windows X64.
    Με το EaseUS Todo PCTrans μπορεις να τραβηξεις τα παντα σε αλλο pc απο image file χωρις προβληματα και σχετικα γρηγορα το εχω δουλεψει απο λαπτοπ σε desktop και αντιστροφα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manthos1969 : 07-06-16 στις 04:52
    Μάγειρας και όχι μόνο...

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα στον εξωτερικό σκληρό δίσκο.
    από Μιχάλης Κοντέλλης στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-16, 02:55
  2. βαλβίδα ασφαλείας που στάζει, elco θερμοσίφωνας
    από stknightmare στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-14, 10:28
  3. Με τι να κολλήσω σκληρό πλαστικό ??
    από SW1JRT στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-14, 22:17
  4. βαλβίδα ασφαλείας θερμοσίφωνα στάζει