Ευχαριστω τα μεγιστα
steliospapa44
Ευχαριστω τα μεγιστα
steliospapa44
Καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το ρολοι της κουζινας και μαλιστα αυτο εγινε οταν τελειωσα κατι που μαγειρευα και μετα απο μερες δεν δουλευε το ρολοι ενω η κουζιναι δουλευει κανονικα η κουζινα ειναι αυτη pitsos uniflame 7680wl τι χρειαζεται να κανω για να λειτουργησει παλι το ρολοι?ευχαριστω.
Καλησπερα η πρωτη επιλογη δεν μου δειχνει καθολου ενδειξη το ρολοι ο φουρνος δουλευει κανονικα.
Η κουζινα ειναι πολυ παλια.Για να ξαναδουλεψει το ρολοι θα πρεπει να βγει πανω απο το καντραν και να το ελεγξει ηλεκτρονικος.Δεν βρισκω το λογο να μπεις σε αυτη τη διαδηκασια γιατι το ρολοι στη δικια σου κουζινα ειναι καθαρα διακοσμητικο και δεν επεμβαινει στη λειτουργια της κουζινας.Γνωμη μου αστο οπως ειναι,
Μηπως ειναι θεμα τρανζιστορ?η κατι αλλο?
Έχουν καμιά σχέση με το δικό σου? και αν ναι ποιο (για την απάντηση στο #15 πάμε ως λογική)
http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...=1#prettyPhoto
Θα δω τι θα κανω και οσο για αυτο που μου δειξατε λογικα παιζει αλλα δεν ξερω τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια.
Για να γλυτώσετε από τα έξοδα που ζήτανε για το ρολόι συν τα έξοδα της επίσκεψης αλλάξτε τον ηλεκτρολυτικό πυκνωτή (μικρότερος σε μέγεθος από αυτόν που φορούσε από την μάνα του) και θα δουλέψει μια χαρά. Σε εμένα το πρόβλημα ήταν ότι ενώ έφτιαχνες την ώρα σε διάστημα 2-3 λεπτών κόλλαγε σε 00:00 για πολύ ώρα, και μετά αναμόσβηνε πάλι.
Μήπως είδες τί θερμοκρασία έγραφε πάνω του ο παλιός;