μητσο τι ειναι τα ημιαγωγα πως ειναι για να σε πω φιλε μου
μητσο τι ειναι τα ημιαγωγα πως ειναι για να σε πω φιλε μου
Υπάρχουν μακρόστενα αλλά και τετράγωνα και μερικά είναι παραλληλόγραμα, μα τι να σου πω τώρα???Το μόνο ίσως που μπορείς να κάνεις είναι να μετρήσεις την συνεχή τάση μετά την ανόρθωση πρέπει να είναι γύρω στα 310v.Δεν σε βλέπω να το χεις για ξεκόλλημα μέτρημα και κόλλημα πάλι πίσω στη θέση τους οι ημιαγωγοί. Κάποιοι είναι πάνω σε ψύκτρα κάποιοι είναι πάνω στην πλακέτα . Μέτρα τουλάχιστον την τάση μήπως και είμαστε τυχεροί.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
1 τον εαν καηκε καμια ασφαλεια απο υπερταση/υποταση ολα καλα ,παρεπιπτοντος αυτην την ασφαλεια την ελενξες?Συνημμένο Αρχείο 41703να εχει προς την εξοδο 220β
2 το τροφοδοτικο επισκευαζεται απο εμπειρους ηλ/κους και οχι απο εμας η απο εμενα που ειμαι ηλ/γος και δεν το εχω ,συγνωμη αλλα πιστευω θα ηταν καλυτερα να αποτανθεις σε καπειον ηλεκτρονικο της γειτονια σου, γιατι αυτος θα το μετρησει θα το ελενξει οτι δουλευει σωστα και οτι δεν θα καψει το υπολειπο πσ . ξερω διανυουμε δυσκωλες εποχες, επισης το τροφοδοτικο εχει καπιες ωρες πχ 100000 ωρες αν τις ξεπερασει καπουτ . κανεις μετα δεν ξερει τι τασεις στελνει στην μοβο , εγω θα εψαχνα μαγαζια που επισκευαζουν τροφοδοτικα , υπαρχουν αν τωρα το κοστος ξεπερνα την αγορα ενος καινουργιου , δεν αξιζει προτιμισε κατι πιο πανω σε βατ σε ενερμαχ κορσερ η τσιφτεκ και τελευταια ας μην ξεχναμε οτι οσο πιο πολυ εγκυηση σου δινουν σημαινει κατι , πχ 1 χρονος 3 χρονια 5χρονια αυτα........
οριστε ημιαγωγα http://www.markidis.gr/index.php?cPath=31_32
νεκταριε το τροφοδοτικο ειχε 2 χρονια εγγυηση αλλα εληξε, κοιτα εκτος το οτι οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν ειμαστε για 100αρικα για αρχη θα προσπαθησω μεχρι εκει που μπορω και ξερω και λιγο παραπανω με την βοηθεια σας εδω μεσα,αν δεν βγει ακρη φυσικα και θα παω σε καποιο ηλεκτρονικο να το δει και να με πει το κοστος επισκευης κλπ...μετα αποφασιζω τις ενεργειες που θα κανω απο την πλευρα μου.........
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
απο την ολη κουβεντα βλεπω οτι δεν ξερεις πολλα πραγματα. και επειδη εχουμε να κανουμε με ταση δικτυου και μαλιστα χωρις απομονωση θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτα. αγορασε ενα καινουργιο και πεταξε αυτο. οτιδηποτε αλλο κανεις ειναι παρακινδυνευμενο.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ= φιλε Χρηστο κρατα το παλιο να το δει κανενας ηλεκτρονικος , και γνομη μου? να στο ε-σοπ εχει με 60-80ε και οταν πανε καλα τα πραγματα το επισκευαζεις . http://www.e-shop.gr/stockhouse δυστιχως η επισκευη των παλμοτροφοδοτικων ειναι πολυ δυσκολη για καπιον αρχαριο σαν και μενα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη .......