Παράθεση Αρχικό μήνυμα από νεκταριοος Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα φιλε Αλεξανδρε λοιπων η λυση ειναι η εξης ¨= παιρνεις εναν γερο καθαρο ΠΛΑΣΤΙΚΟ κουβα τουμπαρεις την μπαταρια με κλειστα τα καπακια να μην φυγουν ολα τα υγρα , ξυνουμε εκει που ειναι η διαροη και βαλε για αρχη σιλικονη λιγο και μετα εποξικη κολα 2 συστατικων το εχω κανει εγω σε παλια μπαταρια 100σταρα χεχε μεχρι στιγμης εχει πετυχει , αστο να στεγνωσει 1-2 μερες και ειναι οκ.
Ενδιαφέρουσα ιδέα ο συνδυασμός σιλικόνη + εποξικη...είχα σκεφτεί το καθένα μονο του και κάτι μου έλειπε. Τα δυο μαζί ακούγονται καλύτερα.
Μπορω να βάλω γύρω γύρω μέσα στο δόντι που κανει το καπάκι με το κυρίως σωμα και να τη σφραγισω για τα καλά. Λες να αφήσω να τραβήξει πρωτα καλά η σιλικόνη και μετα εποξικη; εποξικη αργή ή γρήγορη; αν κι η δεύτερη ίσως με παιδεψει στο να προλαβω να τη δουλεψω, ίσως καλύτερα η πρωτη και να αφήσω 1 μέρα τη σιλικόνη και 1 την εποξικη.

Στο γυρισμα βεβαια προβληματιζομαι λιγο, είναι ανοικτού τυπου η μπαταρία και περα απο τα καπάκια πανω, τα οποια φυσικα θα ειναι σφιχτα κλειστα για να τη γυρισω, έχει και στα δυο πλαγια κάτι καπάκια ελαστικά για την εξαέρωση της. Αλλά κάπως θα τα εξασφαλισω κι αυτά να μην φύγουν.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ryk Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και δεν έχω καταλάβει που είναι το χτύπημα (τρύπα), τα παρακάτω δεν τα έχω δοκιμάσει και τα προτείνω με επιφύλαξη:
1ον. υγρό καουτσούκ. http://www.plastidip-hellas.gr/
2ον. Κάποια ταινία που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί στις ενώσεις πλαστικών σωλήνων, ανθεκτική στα οξέα. Είχα δει κάποια πρόσφατα εδώ http://www.lazarakis-constructions.gr, αλλά δεν θυμάμαι όνομα.
Με το πλαστικό που λες, δύσκολο, γιατί πρέπει να λιώσει και το πλαστικό της μπαταρίας (έστω και λίγο), ώστε να γίνουν ένα σώμα, αλλιώς θα έχεις διαρροή.
Κι η δική σου ιδέα μου άρεσε και δεν την είχα σκεφτεί καθόλου. Μου εχει μεινει τέτοιο υγρό καουτσούκ που ειχαμε περάσει την ταράτσα για στεγανωση. Εκεί το αραιωναμε βέβαια, αλλά μπορω να το ρίξω πηχτό όπως είναι και να το αφήσω να τραβήξει.

Τωρα μπηκα σε δίλημμα...ειμαι μεταξύ της από πάνω ιδέας κι αυτής. Τι να διαλεξω άραγε;

Η ταινία...μάλλον μιλάς για κάποια αυτοβουλκανιζομενη; αν ναι, δεν μπορεί να μπει εκεί μέσα. Κι αν ακομα εμπαινε, αυτές θελουν κι ενα ελαφρό τέντωμα κατα την εφαρμογή σε στρώματα...ουτε αυτό θα μπορούσε να γίνει.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik65 Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι εκτός εγγύησης? Έχει 2 χρονιά εγγύηση.Το παίζεις ''τρελιτσα'' και αντικατασταση με καινούρια.
Είναι εκτός εγγύησης. Και δεν ξέρω καν αν είχε 2 ή 1 χρόνο...κάποιοι πωλητες δίνουν 1 μόνο.