Ενδιαφέρουσα ιδέα ο συνδυασμός σιλικόνη + εποξικη...είχα σκεφτεί το καθένα μονο του και κάτι μου έλειπε. Τα δυο μαζί ακούγονται καλύτερα.
Μπορω να βάλω γύρω γύρω μέσα στο δόντι που κανει το καπάκι με το κυρίως σωμα και να τη σφραγισω για τα καλά. Λες να αφήσω να τραβήξει πρωτα καλά η σιλικόνη και μετα εποξικη; εποξικη αργή ή γρήγορη; αν κι η δεύτερη ίσως με παιδεψει στο να προλαβω να τη δουλεψω, ίσως καλύτερα η πρωτη και να αφήσω 1 μέρα τη σιλικόνη και 1 την εποξικη.
Στο γυρισμα βεβαια προβληματιζομαι λιγο, είναι ανοικτού τυπου η μπαταρία και περα απο τα καπάκια πανω, τα οποια φυσικα θα ειναι σφιχτα κλειστα για να τη γυρισω, έχει και στα δυο πλαγια κάτι καπάκια ελαστικά για την εξαέρωση της. Αλλά κάπως θα τα εξασφαλισω κι αυτά να μην φύγουν.
Κι η δική σου ιδέα μου άρεσε και δεν την είχα σκεφτεί καθόλου. Μου εχει μεινει τέτοιο υγρό καουτσούκ που ειχαμε περάσει την ταράτσα για στεγανωση. Εκεί το αραιωναμε βέβαια, αλλά μπορω να το ρίξω πηχτό όπως είναι και να το αφήσω να τραβήξει.
Τωρα μπηκα σε δίλημμα...ειμαι μεταξύ της από πάνω ιδέας κι αυτής. Τι να διαλεξω άραγε;
Η ταινία...μάλλον μιλάς για κάποια αυτοβουλκανιζομενη; αν ναι, δεν μπορεί να μπει εκεί μέσα. Κι αν ακομα εμπαινε, αυτές θελουν κι ενα ελαφρό τέντωμα κατα την εφαρμογή σε στρώματα...ουτε αυτό θα μπορούσε να γίνει.
Είναι εκτός εγγύησης. Και δεν ξέρω καν αν είχε 2 ή 1 χρόνο...κάποιοι πωλητες δίνουν 1 μόνο.

Απάντηση με παράθεση