Εχω το εχω παγώσει ακομα το θέμα, οταν εχω νεοτερα θα επανέλθω.
Ολα τα γύρω υλικά και το φιλτρακι rc δείχνουν ΟΚ.
Μονο μια δοκιμή καινούργιου module θα μας βοηθούσε.
Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω το εχω παγώσει ακομα το θέμα, οταν εχω νεοτερα θα επανέλθω.
Ολα τα γύρω υλικά και το φιλτρακι rc δείχνουν ΟΚ.
Μονο μια δοκιμή καινούργιου module θα μας βοηθούσε.
Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς το πλυντήριο με την καινούργια πλακέτα, μετά σχεδόν ένα χρόνο ξαναχάλασε με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και η πλακέτα είχε εγγύηση έξι μήνες (δηλαδή είναι τώρα εκτός εγγύησης). Ποια είναι η γνώμη σας; Να το πετάξω; Γιατί δεν μπορώ να αγοράζω πλακέτα κάθε ένα χρόνο!
Γιασου Κωστα και χρονια πολλα.Κατα τη γνωμη μου το πετας και κακος εδωσες τα λεφτα για αλαγη πλακετας.Θεωρω οτι ολες οι κορεατικες συσκευες ειναι για κλοτσιες.Για αγορα καινουργιου προτημησε γερμανικη συσκευη,οχι οτι δεν χαλανε,απλα κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερες συσκευες με πολυ καλυτερο aftersales απο ολους τους αλλους κατασκευαστες.
Εγω παλι απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω ακριβως την αντιθετη γνωμη, εστω κι αν το δειγμα μου ειναι σαφεστατα πολυ μικροτερο.
Μετά από power off 5-6 ωρών το πλυντήριο δούλεψε κανονικά με το μισό φορτίο βρεγμένων ρούχων. Στο ξέπλυμα της δεύτερης πλύσης στιγμιαία έσβησε η οθόνη και άναψαν όλα τα led και μετά συνέχισε κανονικά. Όσον αφορά τα γερμανικά πλυντήρια παρατηρώ στο forum ότι εμφανίζουν αρκετές βλάβες και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πρέπει να ξέρω όμως γιατί αν χαλάσει το samsung θα πρέπει γρήγορα να πάρω άλλο γιατί έχω οικογένεια και βάζω τουλάχιστον 5-6 πλυντήρια εβδομαδιαία.
Στατιστικα η B/S/H εχει περιπου το 80% της αγορας σε πωλησεις οποτε ειναι λογικο να βλεπουμε περισσοτερες βλαβες στις δικες τους συσκευες.Οι υπολοιπες μαρκες παρολο που εχουν μικρο μεριδιο στην αγορα εχουν αρκετες και χαζες βλαβες απο κακο σχεδιασμο και μονο.Ασε που τα περισσοτερα κορεατικα βαζουν αυτη την ελαστικη ρητηνη, η οπως αλλιως το λενε δεν ξερω,και δεν σε αφηνει να κανεις μια απλη επισκευη στην πλακετα οπως τις ψηχρες κολησεις που παθαινουν στα ρελε.Για μενα μακρυα απο κορεα.
για σας να πω και εγω τη μαμακια μου, γιατι να μην προτιμησουμε συσκευες πχ πιτσος που ειναι και ελληνικη και υπαρχουν και ανταλακτικα.και ειναι και φθηνα,πχ εχω ενα πιτσος βαριο 4600 θα ειναι πανω απο 15ετια
[QUOTE=nyannaco;583755]Εγω παλι απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω ακριβως την αντιθετη γνωμη, εστω κι αν το δειγμα μου ειναι σαφεστατα πολυ μικροτερο.[/
της ιδιας αποψης με πολυμικροτερο δειγμα.εχω αρκετες εμπειριες με LG .
Εγώ για αυτοκίνητα και ηλεκτρονικά, περισσότερο εμπιστεύομαι τους Κορεάτες παρά τους Γερμανούς.
Για πλυντήρια συγκεκριμένα, δεν ξέρω.
Πάντως γενικώς, όσο πιο απλή είναι μια συσκευή, πιστεύω, τόσο πιο αξιόπιστη είναι.
Οπότε νομίζω πρέπει να αποφεύγουμε π.χ τα πλυντήρια με πολλούς αυτοματισμούς και πολλά ηλεκτρονικά και να παίρνουμε πιο απλά.
You only live twice.