Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

κι εγώ έχω ακούσει οτι το παλαιό δίκτυο είναι από αμύαντο αλλά όσους παλαιούς σωλήνες έχω δει να αντικαθιστούν ήταν από μαντέμι.

απ όσο ξέρω ο υδρομετρητής είναι περιουσία της εταιρείας ύδρευσης και πρέπει εκείνοι να τον αντικαταστήσουν αν και λογικά τον χρεώνουν στον καταναλωτή....

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chip για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ezizu (14-02-16)

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στην επαρχία σίγουρα υπήρχαν παλαιότερα (ίσως κάπου υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αν όχι σε ολόκληρο το δίκτυο, σε καποιο τμήμα του ) σωλήνες αμιάντου.
    Όσο για τον μετρητή, συμφωνώ με τον chip.
    Από όσα γνωρίζω, υπεύθυνη για τον υδρομετρητή είναι η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου/ κοινότητας .

Το avatar του χρήστη fotis 65
    Μέλος
    Όνομα
    Φωτης
    Περιοχή
    μυτιληνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην επαρχία σίγουρα υπήρχαν παλαιότερα (ίσως κάπου υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αν όχι σε ολόκληρο το δίκτυο, σε καποιο τμήμα του ) σωλήνες αμιάντου.
    Όσο για τον μετρητή, συμφωνώ με τον chip.
    Από όσα γνωρίζω, υπεύθυνη για τον υδρομετρητή είναι η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου/ κοινότητας .
    έτσι ακριβώς , επισκευή η αντικατασταση κάνει μόνο η υπηρεσία ύδρευσης. Αν θέλεις όμως στα κρυφά για να γλυτώσεις το 30αρι κλείσε την βάνα άνοιξε το υδρομετρο από την κάτω μεριά που έχει ένα φίλτρο και καθάρισε το. ξαναμονταρεις και όλα οκ 10 λεπτά θα σου παρει.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Ρέθυμνο

Προεπιλογή

Το υδρόμετρο είναι ιδιοκτησία της εκάστοτε εταιρίας παροχής νερού, και όχι του ιδιοκτήτη του ακινήτου που υδρεύεται. Αν το υδρόμετρο έχει πρόβλημα λοιπόν, είναι δικιά τους δουλειά και προς όφελος τους να το αντικαταστήσουν, μιας και συνήθως όταν χαλάει ή δε γράφει καθόλου, ή γράφει λιγότερα. Δημοτικές επιχειρήσεις όμως είναι, στα @@ τους. Είναι σαν να έχει σπάσει η σωλήνα του νερού στο δρόμο και να σου λένε φτιάξε τη, έξω απο το σπίτι σου είναι. https://www.youtube.com/watch?v=ERsDzMwVIkI
    Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια σωλήνες αμιάντου για ύδρευση χρησιμοποιούνταν κατα κόρον. Ακόμη και σήμερα, υπάρχουν αποσπασματικά δίκτυα αμιάντου.

Το avatar του χρήστη madmakk
    Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Κορινθια

Προεπιλογή

Έφερα ένα τεχνικό για να μου φτιάξει κάτι στο λεβητοστάσιο και όταν του είπα για τον υδρομετρητή μου λέει θα στον φτιάξω .Τον έβγαλε ,εριξε με πίεση νερό (με ένα μικρό πιεστικό που έχω) έβαλε κάτι συρματάκια σαν αυτά που καθαρίζουν τις πίπες οι παλαιοί καπνιστές , ξανά νερό με πίεση και δουλεύει καλά . Ίσως είναι η ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση οτι το "γραναζάκι" γυρνάει πιό αργά απο πριν , αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο ... Άν θέλουν ας τον τσεκάρουν οι ίδιοι (εδώ γελάνε...)

Υ.Γ. Αυτό πριν απο ενάμισυ μήνα ........

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας