Δες την πιεση του νερου στο λεβητα.αυτο οφειλεται για το θορυβο.
Για αυτη την δουλεια που εκανε αν εστρωνε ωραια τις σωληνες και εβαζε ενα καναλι απο πανω εως κατω ,να φαινεται οπως τα λουκια,και το εβαφες θα ηταν απαρατηρητο.
Δες την πιεση του νερου στο λεβητα.αυτο οφειλεται για το θορυβο.
Για αυτη την δουλεια που εκανε αν εστρωνε ωραια τις σωληνες και εβαζε ενα καναλι απο πανω εως κατω ,να φαινεται οπως τα λουκια,και το εβαφες θα ηταν απαρατηρητο.
Υποψιαζομαι κ εγω απο αυτα που διαβασα σε αλλα φορουμ πως ειναι η μεγαλη πιεση νερου. Γενικα ολο το σπιτι εχει πολυ μεγαλη πιεση νερου σε σημειο που δεν τολμας οταν κανεις μπανιο να εχεις τη βρυση ανοιχτο στο μεγιστο. Στα εμμεσα σχεδια ειναι να μπει μειωτης πιεσης στο ρολοι ωστε να προστατευθει ολη η εγκατασταση. Απλα οταν το ανεφερα στον τυπα μου ειπε πως δεν χωραει μειωτης μεσα στο φρεατιο της ΔΕΥΑΜΒ (Αντιστοιχη ευδαπ για το Βολο). Και δεν υπαρχει κανενα μα κανενα αλλο ενδιαμεσο σημειο ωστε να μπει και να καλυπτει ολη την εγκατασταση. Γενικα ο τυπος ηταν αλλου για αλλου. Χειροτερη επιλογη "επαγγελματια" δεν μπορουσα να κανω.
nyannaco εχεις καθε δικιο να φρικαρεις με τον υδροστατη επαφης, πλεον ομως ειναι πριν τον κυκλοφορητη. Μου αλλαξε θεση ο τυπος που ειχε κανει συντηρηση στην εγκατασταση.
Η φωτο με τα ρυθμιστικα ειναι του καυστηρα.
Επομενη φορα που θα παω θα βγαλει κ ενα βιντεακι τον θορυβο
Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω με την ολη εγκατασταση πλεον.
Περα απο τον θορυβο στα σωματα που αναλυσαμε πριν, εχουμε κ τον υποκωφο ηχο της εναρξης του καυστηρα-λεβητα. Και καποιες φορες μου κανει εντυπωση πως θα κανει (το κανει σπανια αλλα το κανει) μια φορα προσπαθεια να εκκινήσει(οποτε ακουγεται το αρχικο υπόκωφο μπαμ οταν εκκινεί), θα σταματησει αμεσως μετα(!!), και θα ακουστει παλι ο σχετικος θορυβος εναρξης (ενα πολυ πιο υποκωφο μπαμ).
Ημουν κανα μηνα πριν Βολο κ κατεβηκα κανα 2 φορες υπογειο να ελεγξω πως δεν ειχε γινει καμια εκρηξη or something![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cptbill : 13-02-16 στις 23:50
Η πίεση του δικτύου δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την πίεση στο κλειστό δίκτυο της θέρμανσης. Την πίεση στο δεύτερο τη ρυθμίζει ο αυτόματος πλήρωσης.
Πόση πίεση έχεις στο δίκτυο της θέρμανσης (κρύο και ζεστό); Υπάρχει αυτόματος πλήρωσης;
vasilimertzani (14-02-16)