Παιδιά χίλια-χίλια ευχαριστώ μόλις με γλυτώσατε απο 158¤ , 160¤ μου ζήτησε ο τεχνικός ...... πήγα λοιπόν σε ένα ηλεκτρονικάδικο πήρα τους 2 πυκνωτές , ήταν όμως άλλης εταιρείας και ο μεγάλος αντί για καφέ χρώμα είναι μπλέ αλλά με τις ίδιες τιμές , πήρα και ένα φυτίλι που δεν είχα και βουαλά!!!! Επειδή όμως το κολλητήρι μου είναι ψιλοχοντροκομμένο φοβούμενη μη κάνω ζημιά στην πλακέτα , τελικά άλλαξα μόνο την καφέ , η μικρότερη είχε σε πολύ κοντική απόσταση άλλη κόλληση και φοβήθηκα μη την χαλάσω και τώρα δουλεύει το τελευταίο 24ωρο τέλεια!!!!
Το ξεκούμπωμα το έκανα πολύ εύκολα με ένα αιχμηρό απλό μαχαίρι κουζίνας και την χοντρή εξωτερική και την λεπτή πλαστική εσωτερικά που περιέχει την πλακέτα , το ξεκούμπωμα το ξεκίνησα απο την πάνω πλευρά του ψυγείου ....δύο λεπτών υπόθεση ήταν.
Και επειδή συζητήθηκε και πιο πρίν και στην δική μου πλακέτα ο πυκνωτής δεν φαινόταν να έχει ζημιά και μάλιστα στο μαγαζί που πήγα να πάρω τους πυκνωτές μου το επισύμανε και ο πωλητής, σημειωτέον οτι το ψυγείο δεν έπερνε καθόλου μπροστά πριν την αλλαγή του πυκωτή....
Χίλια -χίλια ευχαριστώ και πάλι...