Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη με χαρα, ξεκιναω τα κοψιματα και τα λεμε.... Αφου ξεμονταρω τα αυτακια απο τον πυρο, ο οποιος μαλλον θα πρεπει να αντικατασταθει αφου μετα το κοψιμο καταστρεφεται απο αντιμονιο ον.....
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη με χαρα, ξεκιναω τα κοψιματα και τα λεμε.... Αφου ξεμονταρω τα αυτακια απο τον πυρο, ο οποιος μαλλον θα πρεπει να αντικατασταθει αφου μετα το κοψιμο καταστρεφεται απο αντιμονιο ον.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lavrakas : 11-12-15 στις 16:32 Αιτία: συμπληρωση
μεντεσές.JPG
Το αριστερό κομμάτι θα το έβαζα πρώτα σε γύψο , μόνο την πίσω πλευρά έτσι ώστε να βγουν παρτιτούρες και οι γωνία που πρέπει να είναι σωστή για τα αυτάκια. γιατί δεν μιλάμε για εντελώς επίπεδη κατασκευή .
Μετά θα κάνεις αντίγραφο της βάσης που βιδώνει στο σασί (μεσαία εικόνα )
Το τρίτο δεξιά κομμάτι (το διπλό "ταυ") θα το ετοιμάσεις με σίδερα και θα είναι μεγαλύτερα τα αυτάκια (σε σίδερο )
Θα κόψεις πλέον το τρίτο κομμάτι του γνήσιου μεντεσέ και τώρα μπορείς να κάνεις το πατρόν για τα αυτάκια από τις πλευρές Α+Β
Οπότε όταν θα έχεις έτοιμα τα 2 αυτά κομμάτια σε σίδερο θα τα ξαναβάλεις στον γύψο και το κόλλημα θα το κάνεις όπως κάθονται στον γύψο ακριβώς.
Papas00zas (11-12-15)
Λοιπον, εκει που εχω φτιαξει το καλουπι απο γυψο, εχω κοψει λαμακια 3mm για τη κατασκευη και εχω κοψει τη βαση που βιδωνει στο πλυντηριο...... βρεθηκε μεσω γνωστου μαστορας που κολλαει αντιμονιο.
Μαλιστα ισχυριστηκε οτι κολλαει πολλους μεντσεδες πλυντηριων καθε μηνα απο αντιμονιο που εχουν καταργηθει ως ανταλλακτικα. Το εστειλα Θεσσαλονικη με courier και περιμενω αποτελεσματα.....
Αντε να δουμε...
Αν πετυχει...... αλλαζω αμορτισερ που εχουν ξερασει το λαμακι και ετοιμο...