Ας σοβαρευτούμε. Ποιός δίνει σήμερα 600-700 ευρώ για να προστάψει έναν υπολογιστή άντε και μια οθόνη στο σπίτι του; Έχει σαπάκια και σε αυτή τη κατηγορία. Θα το ανοίξω και βλέπουμε.
Ας σοβαρευτούμε. Ποιός δίνει σήμερα 600-700 ευρώ για να προστάψει έναν υπολογιστή άντε και μια οθόνη στο σπίτι του; Έχει σαπάκια και σε αυτή τη κατηγορία. Θα το ανοίξω και βλέπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mr.Vox : 09-12-15 στις 19:34
Εγώ έχω δυο ένα στα 700 ευρώ και ένα στα 1200 και έχω 3.20 ευρώ στην τσέπη.
Με ότι έχεις βολεύεσαι.
Με τι θα μετρήσεις τις μπαταρίες?
900MHz-64GHz
Νομίζω ότι τρολλάρουμε. Αν κάποιος έχει εμπειρία και γνωρίζει το τι μπορεί να σημαίνει η να προσδιορίσει τη βλάβη για το Fault 0 ας το παραθέσει.
Ευχαριστώ.
Καλή τύχη.
900MHz-64GHz
Ο ένοχος. Σκασμένη η μία εκ των δύο μπαταρία. Οι μπαταρίες ήταν δύο ετών ακριβώς.
culprit.JPG
Αντικατάσταση και των δύο μπαταριών με δύο τέτοιες. Τέτοιες μπαταρίες φόραγε κατά την αγορά οι οποίες είχαν αλλαχθεί προληπτικά τον τέταρτο χρόνο.
Λειτουργία UPS τώρα κανονική.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mr.Vox : 12-12-15 στις 13:54
Όταν λέγαμε άλλαξε μπαταρίες δηλαδή εσύ τι καταλάβαινες?![]()
900MHz-64GHz
Σε κανένα UPS που έχει περάσει από τα χέρια μου δεν έχω αλλάξει μπαταρίες σε δύο χρόνια. Αν ήταν στα τέσσερα το καταλάβαινα. Για αυτό μου φάνηκε περίεργο.
Θα μου πεις και στους έξι μήνες μπορεί να συμβεί. Για αυτό προτίμησα και επώνυμες.
Να πω την αλήθεια έψαξα εδώ στα Νότια προάστια (Αθήνα) για πιο φθηνές και όλοι δεν είχαν θα σου φέρουμε κτλ.... Στις σελίδες στο ίντερνετ έλεγαν ότι έχουν διαθέσιμες.
Μετά βάρεσα για Αθήνα κέντρο πρωί πρωί και μου έδιναν στα ίδια λεφτά ΟΕΜ στα 25 έκαστη (τιμή internet στα ηλεκτρονικά μαγαζιά 13 με 15 Ευρώ) οπότε προτίμησα τις csb στα 24 η μία λες και δεν έψαξα τις τιμές πρώτα. Αν συνέχιζα το ψάξιμο τι διαφορά θα τη πλήρωνα στη βενζίνη.
![]()