ίσως μπαταρια
ίσως μπαταρια
Ευχαριστώ. Ύποπτο φαίνεται στα δύο χρόνια να τα έπαιξαν αλλά κανείς δε ξέρει. Θα πρέπει να βρω κάποιον να μου τις μετρήσει η θα πάω σε έναν ηλεκτρονικό να του πω να τις αλλάξει. Δεν με συμφέρει να αγοράσει έτσι δοκιμαστικά δυο μπαταρίες. Δεν έχω όργανα να μετρήσω αυτές που έχει πάνω. Τις πρώτες τις άλλαξα εγώ στα τέσσερα χρόνια προληπτικά. Δύο μπαταρίες έχουν περίπου στο τριαντάρι. Ένα αντίστοιχο UPS έχει γύρω στα 140 Ευρώ ή και λιγότερο..
H Πάρε καινούριο UPS αφού σε συμφέρει όπως λες η άλλαξε τις δυο μπαταρίες και τελείωσες.
Πόσο περίμενες να αντέξουν? Δυο χρόνια σε πατάτα UPS είναι καλά πάντως.
Σου απάντησα μιας και δεν απάντησαν στο insomnia. Αλλά όπως λένε και όλοι οι άλλοι, μπαταρίες.
900MHz-64GHz
Χωρίς καμία προειδοποίηση μπαταρίες; Από τη μία μέρα στην άλλη. Θα το ανοίξω και βλέπουμε. Δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω 30+άρια να κάνω δοκιμές. Οι προηγούμενες άντεξαν τέσσερα χρόνια.
Ποια UPS κατά τη γνώμη σου δεν είναι πατάτα; Τα περισσότερα τα ίδια είναι.
Ότι πληρώσεις παίρνεις αν δώσεις 500-700-1000 θα πάρεις και UPS που να διαχειρίζεται καλύτερα όλα αυτά.
Θα σου δίνει και προειδοποιήσεις και ακόμη και αν χαλάσουν οι μπαταρίες θα σου περνάει ρεύμα.
900MHz-64GHz