Γεια χαρα σε ολους, ψαχνω απεγνωσμενα μεντεσε πορτας, μοντελο BFV 1008, λενε οτι ειναι κατηργημενο το ανταλλακτικο και δεν υπαρχει. Ξερει κανεις καμια αποθηκη με μεταχειρισμενα? Να το πεταξω για ενα ΜΕΝΤΕΣΕ? ΑΜΑΡΤΙΑ!!!!!
Γεια χαρα σε ολους, ψαχνω απεγνωσμενα μεντεσε πορτας, μοντελο BFV 1008, λενε οτι ειναι κατηργημενο το ανταλλακτικο και δεν υπαρχει. Ξερει κανεις καμια αποθηκη με μεταχειρισμενα? Να το πεταξω για ενα ΜΕΝΤΕΣΕ? ΑΜΑΡΤΙΑ!!!!!
Κάνε μια ερώτηση και εδώ
http://www.zelekt.gr/eshop/product-d...&rid=2&catid=2
Τους εχω τσεκαρει σχεδον ολους Κουρλαμπα,Μποματ,Κουμπη,μεχρι Πατρα στο partsshop πηρα.....
Το κινούμενο κομμάτι του μεντεσέ έσπασε? ή το σταθερό?
Νομίζω το κινούμενο, ανεβαζω φωτος IMG_20151201_173320.jpgmenteses.jpg
Αυτό που υπογράμμισες στο σχέδιο σε κύκλο , είναι το σταθερό κομμάτι που πιάνει στο πλαίσιο σασί του πλυντηρίου.
Στο σημείο που έσπασε δεν νομίζω να γίνεται επέμβαση από κάποιον μαραγκό για να στο κολλήσει . Αν θέλεις μπορείς να πας να το προσπαθήσουν.
Αλλά δεν θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο το σπασμένο κομμάτι στο να γίνει αντίγραφο από σίδερα. Θα χρειαστείς λαμαρίνα στο πάχος που έχει το σπασμένο κομμάτι , και για να γίνει εύκολη η δουλειά θα χρειαστείς ταχυτροχό με την πιο λεπτή πέτρα κοπής που υπάρχει του 1 χιλιοστού . και μια ηλεκτροκόλληση/τρυπάνι / ράσπες . Αυτά στα λέω γιατί παλιότερα είχα βρεθεί και εγώ στο αμάν για τέτοιους μεντεσέδες που δεν υπάρχουν. και έφτιαξα ότι μπορείς να φανταστείς ακόμη και τα κινητά μέρη του μεντεσέ με το ημικύκλιο . Μεράκια θέλει .
Άρα μπορείς να το κάνεις
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Και περίμενα να μας ρωτήσει για κάτι δύσκολο .
Αυτή η σόμπα που φαίνεται παρακάτω είναι φτιαγμένη από 99% παλιοσίδερα (το 1% είναι τα έτοιμα μοτέρ και το τζάμι)
https://www.youtube.com/watch?v=xOgStpSmHQo
Το δύσκολο είναι πως να του κάνουμε το πλυντήριο του να δουλεύει με 12V και με τροφοδοσία από φωτοβολταϊκά![]()
Λοιπον θα το προσπαθησω καο θα ανεβασω φωτος.
Το εχω ηδη πατροναρει , απλα με δυσκολευουν τα αυτακια που εχουν καμπυλες δυσκολες. Θα τα παλεψω με το dremel.
Σας ευχαριστω ολους.
Μην σε απασχολεί και πολύ η ακρίβεια της εργασίας στις καμπύλες , αυτό που έχει σημασία είναι να τσεκάρεις αν έχεις παχύμετρο , τις αποστάσεις από τρύπα σε τρύπα κτλ . Αν όλα τα σημαντικά σημεία είναι στις σωστές αποστάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει ακόμη και αν δεν βγει εμφανίσιμο.απλα με δυσκολευουν τα αυτακια που εχουν καμπυλες δυσκολες.
Με ταχυτροχό μεγάλο για τα κοψίματα και το dremel για τις λεπτομέρειες . Αν θέλεις σου λέω πως να ξεκινήσεις και τι ακριβώς να κάνεις και με ποια σειρά.Θα τα παλεψω με το dremel.