Σορυ φίλε μου uv δεν ήθελα να σε προσβάλω. Ο καθένας στο είδος του.Τι προτείνεις να κάνω? ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisliako : 08-11-15 στις 20:11
Αμεσως ρε αλανια να τον ποιασετε απο τα μοθτρα τον αλλον,ερωτηση εκανε δεν το επαιξε εξυπνος και φυσικα και θα ειναι δυσπιστος, ξερετε ποσοι πυρινικοι επιστημονες υπαρχουν εκει εξω? που πανε να σε φτιαξουν ενα προβλημα και σε δημιοργουν αλλα 5? οποτε για ναμην πληρωνει @@σιατικα απο εναν πυρινικο φυσικο λογικο ειναι να κανει ερςτησεις ο αλλος και γιατι οχι αν το τεκμηριωσετε να παρετε και την δουλεια.
Η τετράοδος:
1. κολλημένη στο κρύο
2. δεν κάνει πλήρη διαδρομή
3. το πηνίο της έχει καεί
4. δουλεύει σωστά ως εξάρτημα, αλλά δεν λαμβάνει εντολή να αλλάξει.
Ας γίνει ένας έλεγχος, εάν κάνει το χαρακτηριστικό χτύπημα όταν αλλάζει από κρύο σε ζεστό,
χωρίς όμως να ξεκινήσει ο συμπιεστής.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα που σχετικά είναι το ίδιο. Έχω ένα κλιματιστικό σαρπ 9αρι και βασικά είχα σχεδόν 2 χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Το έβαλα προχθές στα κρύα και δεν έβγαζε καθόλου ζέστη. Για να μην μακρηγορώ φώναξα τεχνικό. Από τα πολλά αφού συμπλήρωσε και φρεων μου λέει επειδή μόνο στην θέρμανση δεν βγάζει ζεστό αέρα ενώ στο κρύο δουλεύει μου λέει πιθανών να έχει κωλύσει η τετραοδος, η να έχει πρόβλημα η πλακέτα και μου είπε ότι θα στοιχήσει αρκετά να το φτιάξει και ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! Και μου σύστησε να πάρω νέο!!!!!!! Μια πρόχειρη ματιά μου έριξα για ένα αξιοπρεπές κάνει γύρω στα 400!!!! Φυσικά χρήματα δεν υπάρχουν. Τι κάνω;;;;;; φωνάζω άλλο τεχνικό;;; ή το χρησιμοποιώ μόνο το καλοκαίρι και όσο πάρει;;;;;;;;;;
τι κάνω;;;;;;;;