Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 44 από 44

Θέμα: BRANDT BFB88

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η συχνότητα επανάληψης του θορύβου που ακούμε δείχνει θαρρείς και κτυπάει κάτι στο μοτέρ ,
    Ναι και εγώ αυτό θα έλεγα αν ήταν από εκείνα τα ασύγχρονα μοτέρ που έχουν και πτερύγια για να τα δροσίζουν
    εκτός αν προέρχεται από σκόρπιες μπίλιες του ρουλεμάν κάδου
    Αν ήταν από το παραπάνω και όπως μας απαντά στο #40 δεν είναι δυνατόν στις γρήγορες στροφές να ακούγεται λιγότερο από τις αργές .
    Μου έχει τύχει τέτοιος θόρυβος που έμοιαζε , και ήταν μια κάρτα τηλεφωνικής συνδιάλεξης κινητού τηλεφώνου παγιδευμένη στο κολάρο μετά την σαπουνοθήκη όπου τερμάτισε ακριβώς στο τύμπανο από πάνω (την κάρτα την έριξε πιτσιρικάς παίζοντας μέσα στην σαπουνοθήκη)
    Επίσης σε μια άλλη περίπτωση με σχεδόν ίδιο θόρυβο ήταν ραγισμένα κάποια πόδια της τροχαλίας και μόλις φαίνονταν.
    Σε άλλες ήταν κάποιο ατσαλόσυρμα μέσα στον κάδο

Μέλος
    Όνομα
    NIKOS
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι και εγώ αυτό θα έλεγα αν ήταν από εκείνα τα ασύγχρονα μοτέρ που έχουν και πτερύγια για να τα δροσίζουν

Αν ήταν από το παραπάνω και όπως μας απαντά στο #40 δεν είναι δυνατόν στις γρήγορες στροφές να ακούγεται λιγότερο από τις αργές .
    Μου έχει τύχει τέτοιος θόρυβος που έμοιαζε , και ήταν μια κάρτα τηλεφωνικής συνδιάλεξης κινητού τηλεφώνου παγιδευμένη στο κολάρο μετά την σαπουνοθήκη όπου τερμάτισε ακριβώς στο τύμπανο από πάνω (την κάρτα την έριξε πιτσιρικάς παίζοντας μέσα στην σαπουνοθήκη)
    Επίσης σε μια άλλη περίπτωση με σχεδόν ίδιο θόρυβο ήταν ραγισμένα κάποια πόδια της τροχαλίας και μόλις φαίνονταν.
    Σε άλλες ήταν κάποιο ατσαλόσυρμα μέσα στον κάδο
    Όταν διέλυσα το πλυντήριο βγήκαν όλα τα κολάρα και καθαρίστηκαν καθώς και η αντλία που βγάζειτα νερά από τον κάδο Ο Κάδος βγήκε έξω για να επιδιορθώσω τα αυτιά Βγήκε και η τάπα με το θερμοστάτη #11 όποτε αν είχε κάτι μέσα στον κάδο θα το καταλάβαινα με τόσα αναποδογυρίσματα Με τα λίγα που ξέρω νομίζω ότι είναι η τσιμούχα η οποια έχει σκληρύνει και όταν είναι κρύο το νερό ακούγεται και όταν ζεσταίνεται μαλακώνει και φεύγει ο θόρυβος λέω εγώ τώρα Το θέμα είναι το κάνω ξανά φύλο και φτερό η το αφήνω έτσι?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η τσιμούχα που πέρασες ήταν ίδια με τα νούμερα της παλιάς ?
    Γιατί στο βίντεο βλέπω την κεντρική βίδα που συγκρατεί την τροχαλία να μην γυρίζει ομόκεντρα ? χτύπησες δυνατά με σφυρί εκεί πέρα και στράβωσε?
    Όταν τοποθέτησες τα νέα ρουλεμάν αυτά μπήκαν είτε στις φωλιές τους είτε στον άξονα του τυμπάνου σφικτά ? ή μπήκαν κατά την γνώμη σου πολύ εύκολα?

Μέλος
    Όνομα
    NIKOS
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η τσιμούχα που πέρασες ήταν ίδια με τα νούμερα της παλιάς ?
    Γιατί στο βίντεο βλέπω την κεντρική βίδα που συγκρατεί την τροχαλία να μην γυρίζει ομόκεντρα ? χτύπησες δυνατά με σφυρί εκεί πέρα και στράβωσε?
    Όταν τοποθέτησες τα νέα ρουλεμάν αυτά μπήκαν είτε στις φωλιές τους είτε στον άξονα του τυμπάνου σφικτά ? ή μπήκαν κατά την γνώμη σου πολύ εύκολα?
    δεν εκανα τιποτα από όλα αυτά (ρουλεμάν τσιμουχα είναι από τοτε που αγορασθηκε εδώ και 12 χρονια)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας