Οκ επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά από ηλεκτρονικά σε θέμα μετρήσεων τι ακριβώς μετράω και πως?
Για τις επαφές οι 2 που ενώνονται με κάτι άλλο είναι αυτές οι 2 που ενώνονται με τις γραμμές αυτές που δεν ξέρω και γιατί υπάρχουν.
Κανείς?????
Βρε Άγγελε, ειλικρινά τώρα, αν σε κάποιο thread διάβαζες εσύ αυτό (με τα κόκκινο γράμματα), γραμμένο όμως από κάποιο άλλο μέλος, τι ακριβώς θα καταλάβαινες;
Επειδή γράφεις ότι δεν έχεις αρκετές γνώσεις ηλεκτρονικών,να σημειώσω απλά, ότι για οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρονικής συσκευής ή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων κ.λ.π. , απαιτούνται κάποιες βασικές σχετικές γνώσεις (ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογίας, μετρήσεων κ.λ.π.). Εκτός αυτού πρέπει να γνωρίζουμε και να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας (π.χ. το κύκλωμα του τροφοδοτικού έχει υψηλή τάση σε διάφορα σημεία του κυκλώματος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή).
Παρ' όλα αυτά, ανέβασε αν θέλεις, μερικές καθαρές φωτογραφίες την πάνω και κάτω (ολόκληρη) πλευρά της πλακέτας σου.
Νομίζω θα βοηθήσει ώστε να πάρεις κάποιες πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Ναι δεν το έγραψα σωστά. Είναι 2 επαφές που κόλλησα που η κόλληση εννόνεται με τις λωρίδες που έχει που δεν ξέρω γιατί υπάρχουν (δεν ενώνουν κάτι απλά υπάρχουν).
Βασικές γνώσεις έχω, ηλεκτρολόγος είμαι αλλά σε πλακέτες δεν έχω δουλέψει.
Θα ανεβάσω σε λιγάκι φωτογραφίες..
Συγνώμη klik.. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Πρέπει να πλησιάσεις πολύ για να το ακούσεις... Ακούγετε σαν να φορτώνει κάτι ηλεκτρικό (?) δεν ξερω τι άλλο να πω..
Εδώ μερικές εικόνες..
Κάποια βοήθεια κάποιος?
Αν γνωρίζεις πως, τσεκάρισε με το πολύμετρο τις διπλοδιόδους πάνω στην ψύκτρα. Άλλαξε και τα άλλα πυκνωτάκια που δεν έχεις αλλάξει (αυτά με το μαύρο χρώμα είναι μάλλον αυτά που άλλαξες) , τουλάχιστον θα αποκτήσεις εμπειρία στις κολλήσεις. Οι πυκνωτές πρέπει να έχουν ίδια χωρητικότητα (μf) και ίδια τάση ή μεγαλύτερη (V).
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Ηχογράφηση.zip
Είναι ηχογράφηση.. Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε headphones για να το ακούσετε, δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο.. Το συνεχόμενο noise είναι από τα ανεμιστηράκια του υπολογιστή!
Λίγο πιο αναλυτικός? τα βιδάκια? με ποια ένδειξη στο πολύμετρο?Αν γνωρίζεις πως, τσεκάρισε με το πολύμετρο τις διπλοδιόδους πάνω στην ψύκτρα. Άλλαξε και τα άλλα πυκνωτάκια που δεν έχεις αλλάξει (αυτά με το μαύρο χρώμα είναι μάλλον αυτά που άλλαξες) , τουλάχιστον θα αποκτήσεις εμπειρία στις κολλήσεις. Οι πυκνωτές πρέπει να έχουν ίδια χωρητικότητα (μf) και ίδια τάση ή μεγαλύτερη (V).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Angelo_95 : 17-10-15 στις 23:38