Εχω την εντύπωση οτι σε περίπτωση που ξεσυνδεθει τελειως το ταμπλό απο το αυτοκίνητο για λόγους ασφαλείας κλειδώνει και χρειαζεται ξεκλέιδωμα μεσω διαγνωστικου. Καλύτερα να ρωτήσεις σε συνεργειο της seat γιατι δεν είμαι σιγουρος γιαυτο που σου λέω.
Εχω την εντύπωση οτι σε περίπτωση που ξεσυνδεθει τελειως το ταμπλό απο το αυτοκίνητο για λόγους ασφαλείας κλειδώνει και χρειαζεται ξεκλέιδωμα μεσω διαγνωστικου. Καλύτερα να ρωτήσεις σε συνεργειο της seat γιατι δεν είμαι σιγουρος γιαυτο που σου λέω.
μηπως γινεται κατι με το immobilizer δηλαδη εννοεις ; μπορει καποιος να μας το επιβεβαιωσει αυτο ; γιατι τωρα που ειναι ακινητοποιημενο ειναι λιγο δυσκολο να παει συνεργειο ..
Τελικα το προβλημα με το καντραν που δεν αναβε ηταν οτι ειχαν ξεκολλησει σε μια φισα οι επαφες στη πλακετα ! Τις κολλησα και δουλευει το καντραν αλλα τωρα μου βγαζει το χαρακτηριστικο σηματακι με τ αυτοκινητο και το κλειδι και δεν παιρνει μπροστα ! αυτο σιγουρα δεν ειναι θεμα με το immobilizer ;
Αυτο κανονικα με τα δυο κλειδια μεσω καποιας διαδικασιας δεν θα επρεπε να διορθωνεται ; Με το διαγνωστικο και ενας που θα το ειχε κλεψει το αυτοκινητο δεν θα μπορουσε να το παρακαμψει ;
τελικα φιλε συνονοματε και συντοπιτη εκανες τιποτα? το αυτοκινητο ξεκινησε?
ναι φιλε ! βαλε βγαλε μπαταρια και καντραν ξεμπλοκαρε ! Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι το παρουσιασε αυτο ! Ισως επειδη ειχε το προβλημα με τη φισα στο καντραν και ποτε εκανε επαφη ποτε οχι !
μαλλον προβλημα επαφης θα ηταν. κοιταξε μην σου παρουσιαστει σε τυχαια στιγμη και μεινεις στον δρομο. αν εχεις υποψια αλλαξε τις φισες.