Μακάρι να είναι από το λάστιχο της πόρτας , στρώσε το και τεστάρισε στην συνέχεια . Δεν το γνωρίζω (το λάστιχο πόρτας έχει δυνατότητα να αλλάξει? ή είναι φιξ? είναι πολύ κατεστραμμένο?) , καλή υπομονή και προσπάθεια
Μακάρι να είναι από το λάστιχο της πόρτας , στρώσε το και τεστάρισε στην συνέχεια . Δεν το γνωρίζω (το λάστιχο πόρτας έχει δυνατότητα να αλλάξει? ή είναι φιξ? είναι πολύ κατεστραμμένο?) , καλή υπομονή και προσπάθεια
Ολα αλλαζουν κυριε κυριακιδη οπως και το λαστιχο (το οποιο απο εχτες το γυρισα τουμπα)με 35-40 ευρω απλα δεν ειμαι διατεθιμενος να αλλαξω ολα τα ανταλλακτικα για να βρω(ή το σερβις της πιτσος) τι φταιει και εχει προβλημα το ψυγειο χωρις καμμια εγγυηση αν δουλεψει σωστα παρα μονο για τα ανταλλακτικα.
Καλυτερα να αγοραστει ενα καινουργιο παρα να πεφτουν μερικες εκατονταδες ευρω σε ενα ψυγειο που μπορει και να δουλεψει(αισιως εχουμε φτασει τα 200 ευρω και αν δεν πιαναν και λιγο τα χερια μου θα ηταν 100 συν)
Οπως και να εχει,αν τελικα το ψυγειο δουλεψει σωστα(ηδη τριτη μερα σημερα και ολα δειχνουν φυσιολογικα ) θα επανελθω για να σας πω την γνωμη μου και αν φταιει το λαστιχο να εχουμε και το νου μας σε πιο απλα πραγματα απο οτι μας λενε τα σερβις της πιτσος ή της καθε πιτσος!!Αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι το ψυγειο μπορει να εχει οντως σοβαροτερο προβλημα και να μην μπορει ο τεχνικος-ψυκτικος να κανει διαγνωση λογω της φυσης των ψυγειων και να πρεπει ειτε να το παρει στο εργαστηριο με αγνωστο κοστος αλλα απαγορευτικο συμφωνα με τον ιδιο,ειτε να αλλαζουμε ενα ενα τα εξαρτηματα που μπορει να δημιουργουν το προβλημα και βλεπουμε,απλα εμενα αυτη η λογικη καθως δεν ειμαι αυτης της σχολης δεν μου καθεται καθως οταν φτιαχνω ηλεκτρονικους υπολογιστες πρεπει να κανω μια διαγνωση να παραγγειλω το εξαρτημα και να εγγυηθω οτι ο υπολογιστης μετα θα δουλευει!!
Συγνωμη αν προσβαλω καποιον τεχνικο/ψυκτικο,δεν ειναι αυτη η προθεση μου.Κολλαω στην λογικη του ''αλλαζουμε και βλεπουμε'' καθως δεν ειμαι ψυκτικος και οι γνωσεις μου πανω στα ψυγεια ειναι επιδερμικες!!!
Ευχαριστω για τον χρονο σας και παλι συγνωμη αν για οποιοδηποτε λογο σας προσβαλα.Θα επανελθω σε μερικες μερες με τα αποτελεσματα της ''τουμπας'' του λαστιχου και αν ηταν απο εκει το προβλημα!!
Συγνώμη για την πολυήμερη καθυστέρηση αλλα λόγω δουλειάς δεν υπήρχε χρόνος!!!
Στα του ψυγείου τώρα..Μετά τις αλλαγές στα ανταλλακτικά και στα λάστιχα των πορτών(συντήρησης αλλα και κατάψυξης ) το πρόβλημα συνεχίζεται!!
Σαν τελευταία ελπίδα άλλαξα και την θέση του αισθητηρίου θερμοκρασίας γιατί έπιανε στο σημείο που ήταν πάγο και το πήγα πιο αριστερά όπου δεν πιάνει και μέχρι και σήμερα δουλεύει μια χαρά..
Τελικά θα πάμε για αλλαγή ψυγείου καθώς το πρόβλημα είναι στον αέρα άρα αρκετά ευρώ χωρίς να υπάρχει εγγύηση ότι θα δουλέψει μετά την όποια αλλαγή ανταλλακτικών,εκτός και αν αλλάξουν όλα στην κατάψυξη απο στοιχείο μέχρι τον τελευταίο αισθητήρα με κόστος περίπου 200+ ευρώ(+200 που έχουν φύγει μέχρι τώρα!!!) χωρίς την εργασία του ψυκτικού!!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Ήρθε ένας ψυκτικός φίλος κ αφού το άνοιξε μου είπε οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει πολύ αργά , δλδ έχει πολύ λίγες στροφές. Δέν το έχω αλλάξει ακόμη, υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ.