Καλησπέρα.
Εδώ κι ένα μήνα έχω αγοράσει αυτό το ψυγείο >> http://www.petco.gr/devices/smeg/pro...s/fa860ps/smeg το οποίο και ακριβοπλήρωσα!!!
Από την πρώτη μέρα λειτουργίας εμφάνιζε λεπτό στρώμα πάγου στο πίσω μέρος της συντήρησης. Δεν έδωσα σημασία, θεωρώντας ότι αυτό συμβαίνει επειδή λειτουργεί πρώτη φορά. Το ψυγείο είναι no frost, κάποιες στιγμές λοιπόν που το άνοιγα έβλεπα ότι είχε λιώσει ο πάγος πίσω και ότι απλά υπήρχαν υγρές σταγονίτσες, όμως πολύ γρήγορα ξανάπιανε πάγο!! Κάθε μέρα τα ίδια, κάποια στιγμή έπιανε πάγο, το ξεπάγωνε και άντε πάλι. Παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια της αυτόματης απόψυξης το ψυγείο ήταν σαν να έχει τεθεί σε λειτουργία σβησίματος. Τα νερά είχαν ζεσταθεί, τρόφιμα είχαν ξεπαγώσει κτλ, κι έπειτα ξανα-πάγωναν.
Σήμερα, είδα ότι τυριά και σαλάμια λίγων ημερών είχαν χαλάσει. Πήρα αμέσως στο σέρβις. Μου είπαν να το έχω ρυθμισμένο στο eco ( έχει min, eco και max),όπως και το είχα, ότι είναι φυσιολογικό όταν κάνει αυτόματη απόψυξη να είναι σαν να σβήνει, όταν τους είπα για τα τρόφιμα που χάλασαν δεν είπαν κάτι, και στο τέλος πρόσθεσαν ότι απλά πρέπει να έχω το νου μου να μην πιάνει πάγο.
Και ρωτώ (όποιον ξέρει να με διαφωτίσει): Είναι φυσιολογικό από την πρώτη μέρα λειτουργίας να πιάνει πάγο κάθε μέρα?? Είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια αυτόματης απόψυξης να ξεπαγώνουν τα τρόφιμα?? Και πώς μπορώ να έχω εγώ το νου μου να ΜΗΝ πιάνει πάγο, όπως μου είπαν από το σέρβις?
Να σημειώσω ότι η κατάψυξη λειτουργεί μια χαρά.
Τώρα έχω αραιώσει λίγο τα τρόφιμα στο ψυγείο και περιμένω. Ο πάγος συνεχίζει να υπάρχει στο πίσω μέρος.
Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει, ας απαντήσει, γιατί έχω σκάσει σήμερα!!!
Ευχαριστώ πολύ!!