Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 41
    Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα. Λοιπόν πήγα και ψώνισα νήμα αποκόλλησης, έκανα αυτά που μου είπες, και έχω και μετρήσεις.
    Μέτρησα 30.8 ΚΩ από τη μεριά του PL 38, και 0 - 0.5 Ω από την άλλη μεριά ...

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Χτυπημένο PCH, το U41.

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

U 41, Southbridge ??? Μάλιστα. Οπότε εδώ τελειώνει το έργο μου γιατί μου λείπει ο εξοπλισμός ώστε να προχωρήσω παρακάτω (παρά το γεγονός ότι το chip το βρήκα μόνο 10 $ στο ebay). Να σε ευχαριστήσω ακόμα μια φορά από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μου παρείχες, καθως και τον χρόνο που διέθεσες για μένα. Να 'σαι πάντα καλά να συνεχίσεις να βοηθάς τον κόσμο ...

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Κάνει την δουλειά και του Northbridge και του Southbridge. Με 10$ δεν θα το εμπιστευόμουν. Γύρω στα 30-50$ κάτι γίνεται και πάλι με αμφιβολία για την ποιότητά του.

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atsio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 10$ δεν θα το εμπιστευόμουν. Γύρω στα 30-50$ κάτι γίνεται και πάλι με αμφιβολία για την ποιότητά του.
    Θα αυμφωνήσω αν και δεν έχω εμπειρία εκτός από αυτά που έχω διαβάσει εδώ στο forum. Πάντως ακόμα και αξιόπιστο να ήταν, σκοντάφτω σε πιο βασικά πράγματα (υποδομή) ...

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Πάντως είναι απίστευτο, ένα λάπτοπ μπήκε για βύσμα και φεύγει με PCH χτυπημένο. Είναι να μην σου τύχει που λέμε

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από toni31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως είναι απίστευτο, ένα λάπτοπ μπήκε για βύσμα και φεύγει με PCH χτυπημένο. Είναι να μην σου τύχει που λέμε
    Γι αυτόν τον λόγο τους διευκρινίζω ότι εάν κάτι το έχουν για φτιάξιμο, να το πάνε για φτιάξιμο, εάν το έχουν για πέταμα, τότε παρεμβάλομαι ως τελευταία λύση (της συμφοράς όπως αποδεικνύεται) ...

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από toni31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γι αυτόν τον λόγο τους διευκρινίζω ότι εάν κάτι το έχουν για φτιάξιμο, να το πάνε για φτιάξιμο, εάν το έχουν για πέταμα, τότε παρεμβάλομαι ως τελευταία λύση (της συμφοράς όπως αποδεικνύεται) ...
    Υποψιάζομαι ότι δεν φταις εσύ (τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση).... Οπότε μην υποβαθμίζεις τον εαυτόν σου ως τεχνικό!!!
    Κι η δική μου πείρα αγγίζει τη μηδενική, και ειδικά σε σχέση με την πείρα παλληκαριών εδωμέσα.
    ....Μα κανένας δεν ξεκίνησε 'Γνώστης'-'Ο δεν παίζομαι!'! Κανένας!!!!
    Υποψιάζομαι έντονα
    .........Μου το έφεραν να κολήσω το DC Jack που ήταν κομένο (μάλλον από βίαιο τράβηγμα κρίνοντας από το γενικότερο "ξεχαρβάλωμα" των τριγύρω πλαστικών)........
    ότι το Laptop συμμετέσχε -άθελά του- σε ~μικρό όργιο. ....Με μπύρες ήταν; ...Χωρίς μπύρες ήταν; Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
    Το γεγονός είναι ότι η βία πάνω στο jackάκι ήταν μάλλον γενικευμένη (και φυσικά σου το απέκρυψαν).
    Δηλαδή: Μην παραξενευτείς αν -για παράδειγμα- ακούσεις, ότι το Laptopάκι βρέθηκε -ενώ δούλευε- σε καμμιά λεκάνη με νερό, μπανιέρα, κλπ, ή ότι έπεσε -πάντα σε λειτουργία- από τραπέζι ~1,5 μέτρο ύψος.
    Τα jackάκια στα Laptop (και όλες τις σχετικές συσκευές) δεν είναι πλέον τόσο -μηχανικά-ευαίσθητα όπως ήταν κάποτε! Χρειάζεται παραγματική βία!
    Έσω έτοιμος! Σου κρύβουν πληροφορίες σχετικά με τον φόνο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atsio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνει την δουλειά και του Northbridge και του Southbridge. Με 10$ δεν θα το εμπιστευόμουν.......
    ......Οπότε εδώ τελειώνει το έργο μου γιατί μου λείπει ο εξοπλισμός ώστε να προχωρήσω παρακάτω (παρά το γεγονός ότι το chip το βρήκα μόνο 10 $ στο ebay).....
    Αν θα τους το παραδώσεις με το jackάκι απλώς ξανακολλημένο, θα σου απαιτήσουν να λειτουργεί και το Laptop! (Ίσαμ' εδώ βρωμάνε κάτι τέτοιες π@@@@@@ου@@@@στιές!)
    Εγώ:
    1) Θα προειδοποιούσα ότι έχει εκτεταμένη βλάβη, και συνεπώς θα στοιχίσει (βάλε όσα νομίζεις -βασικά την τόση εργασία σου) Ευρώ!

Αν συμφωνούσε στην τιμή:
    2) Θα έπαιρνα το chipάκι των 10 $ από το ebay, και θα το αντικαθιστούσα -με κάποια πατέντα-, ώστε να 'πάρει μπρος' το 'εργαλείο'.
    3) Θα κόλλαγα το jackάκι με logo, ώστε την επόμενη φορά να μη βγαίνει παρά μόνο με σπασμένο το Laptop!
    4) Θα του έκανα επίδειξη καλής λειτουργίας, θα έπαιρνα τα λεφτούλια μου, και "Χαίρερε!!!!" ..........Όσο δουλέψει!

Αν δεν συμφωνούσε στην τιμή:
    2α) Θα κόλλαγα το jackάκι -αν ήθελε- (και μετά από σχετική ενημέρωση χρέωσης) και θα του έπαιρνα ένα 20ρικο (για το γαμώτο)
    2β) Αν δεν ήθελε, δεν θα κόλλαγα ούτε το jackάκι!!!!!! (επίσης για το γαμώτο)

Υποψιάζομαι έντονα ότι θα σου ξαναέρθει.... Τελικά, επειδή δεν θα βρει -κορόϊδο- να του το φτιάξει τσάμπα!
    Εννοείται, ότι πάλι με πατέντα, το chipάκι των 10 $, κι άσε τον σε 1-2 μήνες να ξανάρθει.....

Συγγνώμη, που τα λέω έτσι χύμα! Αλλά αν πας να με εξαπατήσεις (ο πελάτης) και σε τσακώσω, δεν μπορείς να περιμένεις να σου φερθώ και με τον πλέον σωστό τρόπο......

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Κατ αρχήν να διευκρινήσω ότι δεν αμείβομαι γι αυτές τις δουλειές. Είμαι ναι μεν τεχνικός, αλλά σε άλλο αντικείμενο. Επειδή όμως πιάνουν τα χέρια μου (και επειδή οι σπουδές μου κάποτε ήταν ηλεκτρονικού), μου φέρνουν διάφορα ώστε να τα κοιτάξω στον ελέυθερο χρόνο μου. Η αμοιβή μου μπορείς να πεις είναι η εμπειρία που αποκομίζω. Τώρα στο προκείμενο. Το Lap Top όταν ήρθε στα χέρια μου ήταν λειτουργικό (έπαιρνε μπρος δηλαδή όταν σύνδεσα το jack). Εάν διαβάσεις το πρώτο post, γράφω ότι πήρε μπρος, αλλά δεν μου εμφάνιζε πληροφορία στο monitor. Όταν παίζοντας με τις μνήμες, εμφάνισε, η πληροφορία ήταν σε εξωτερικό monitor. Όταν σύνδεσα το εσωτερικό, ήρθε το τέλος του. Μπορεί να ήταν η κακιά στιγμή, μπορεί το monitor από το "χάδι" να έπαθε κάτι, δεν το γνωρίζω. Σημασία έχει ότι αύριο που θα επιστρέψω στη δουλειά θα το μοντάρω (ότι μπορέσω δηλαδή γιατί μιλάμε για Χιροσίμα), και θα το παραδώσω δηλώνοντας αδυναμία συνέχισης των εργασιών μου.

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αντρέα, ακόμα και Τεχνικός Οδοποιίας να είσαι, δεν πρέπει να διαθέτεις το 'μαγικό άγγιγμα του καταστροφέα'!!!!
    Το εργαλείο ήταν -πιθανότατα- προβληματικό! Βίωσε κάποια βίαιη εμπειρία (απ' όπου και το jackάκι) κι ήρθε και στάνιαρε το πράγμα.
    Με πιθανότητα πάνω από 85% δεν είναι δικό σου το φταίξιμο!!!!!
    .....Σημασία έχει ότι αύριο που θα επιστρέψω στη δουλειά θα το μοντάρω (ότι μπορέσω δηλαδή γιατί μιλάμε για Χιροσίμα), και θα το παραδώσω δηλώνοντας αδυναμία συνέχισης των εργασιών μου.
    Είναι αρκετά συνετή η πράξη σου αυτή, όπως την περιγράφεις, (και από την στιγμή, που δεν 'το κατέχεις' καθόλου με τα computers).
    Δηλώνοντας 'αδυναμίας συνέχισης εργασιών', θα δείξεις -αμέσως- εντιμότητα, και αξιοπιστία -εκ μέρους σου- προς τον άλλο (πελάτη).
    Όποιου είδους, κι επιπέδου, Τεχνικός κι αν είσαι, δηλώνεις ευθαρσώς: "Μάγκες μέχρι εκεί (όπου είναι το όριό μου) μπορώ να σας κάνω ότι θέλετε! Περισσότερα μη ζητάτε!"
    Τέτοιου είδους 'εξηγήσεις - σπαθί' -ειδικά στις μέρες μας- είναι είδος υπό αφανισμό.
    Βαθύτατα, θερμότατα, κι ειλικρινέστατα Συγχαρητήρια, τουλάχιστον εκ μέρους μου!!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] ACER ASPIRE 5630 Motherboard
    από QED στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-14, 22:20
  2. [Φορητός Η/Υ] ACER Aspire 5520 Ανοιγοκλήνει
    από olorin στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-14, 12:48
  3. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα σε ACER ASPIRE 5520
    από olorin στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά